foto

Jae-hwan Choi

  • nar. 15.7.1983 (36 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Long libeu deo king : mokpo yeongwoong
2015 Sarangedo jeojakkwoni issnayo
Yakjangsoo
2012 Jeoseuteu peurenjeu
2011 Uiheomhan sangkyeonrye
2009 Cheongdambosal
Národní reprezentace
2008 Agiwa na
Biseuti boiseu
Sookmyeong
2007 Gidam
Hwaryeohan hyooga
Nae saengae choeakui namja
2006 Biyeolhan geori
Gakseoltang
Sarangeul nohchida
Yeogyosuui eunmilhan maeryeok
2005 Gan keun gajok
Redeu ai
Yeonaeui mokjeok
2004 Ballet gyoseubso
Maljukgeori janhoksa
Naduya kanda

TV seriály

2017 Kimgwajang (TV seriál)
2016 Dongnebyeonhosa jodeulho (TV seriál)
2015 Da jaldoil geoya (TV seriál)
Hogooui sarang (TV seriál)
Naemsaereul boneun sonyeo (TV seriál)
2014 Joseon chongjabi (TV seriál)
2013 Miseukoria (TV seriál)
2012 Hanbando (TV seriál)
2011 Choegoui sarang (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Romaenseu tawoon (TV seriál)
Ssain (TV seriál)
2010 Geulroria (TV seriál)
Pasta (TV seriál)
2009 Kaingwa Abel (TV seriál)
2008 Sikgaek (TV seriál)
2007 Ai em Saem (TV seriál)
Mawang (TV seriál)
2005 Kwaegeolchoonhyang (TV seriál)
Taereung seonsuchon (TV seriál)
2003 Sangduya, hakgyogaja! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky