foto

Marc Benjamin

  • nar. 15.4.1986 (32 let)
    Basilej, Basel-Stadt, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Vielmachglas
2017 High Society
Kupředu levá
Leg dich nicht mit Klara an (TV film)
Private Banking (TV film)
2016 Die Büffel sind los! (TV film)
Dinky Sinky
Orel Eddie
Unsere Zeit ist jetzt
2015 Für eine Nacht... und immer? (TV film)
Trenker a Riefenstahlová (TV film)
2014 Otcem na poslední chvíli
Přeludy
2013 Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst (TV film)
2012 Der Doc und die Hexe - Katastrophenalarm (TV film)
Der Doc und die Hexe - Nebenwirkungen (TV film)
Jeder Tag zählt (TV film)
2011 Mein Bruder, sein Erbe und ich
Místo činu: Mnichov - Vražda v synagoze (TV film)
2010 Kommissarin Lucas - Spurlos (TV film)
1995 Le nid tombé de l'oiseau (TV film)

TV seriály

2015 The Team (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Žluva (S05E07)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Zajatci SS (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace