foto

Matthias Koeberlin

  • nar. 28.3.1974 (46 let)
    Mohuč, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hartwig Seeler - Gefährliche Erinnerung (TV film)
2018 Angst in meinem Kopf (TV film)
Du bist nicht allein (TV film)
Magische Momente: Pauls Weihnachtswunsch (TV film)
2017 Der Polizist, der Mord und das Kind (TV film)
Kommissar Marthaler – Die Sterntaler-Verschwörung (TV film)
2016 Böse Wetter - Das Geheimnis der Vergangenheit
Neid ist auch keine Lösung (TV film)
2015 Kommissar Marthaler - Ein allzu schönes Mädchen (TV film)
Kommissar Marthaler - Engel des Todes (TV film)
V pavučině
2014 Kommissar Marthaler - Partitur des Todes (TV film)
Med v hlavě
Nebezpečně blízko (TV film)
Stille Nächte (TV film)
Wir machen durch bis morgen früh (TV film)
2013 Když Inge tančí
Skandál (TV film)
Tod an der Ostsee (TV film)
Zahltag - Nicht mit uns!
2012 Alleingang (TV film)
Der Klügere zieht aus (TV film)
Die Schuld der Erben (TV film)
On the Inside
Posedlost láskou (TV film)
2011 Bastard
Die Braut im Schnee (TV film)
In den besten Jahren (TV film)
Restrisiko (TV film)
Spreewaldkrimi - Die Tränen der Fische (TV film)
Za nic na světě (TV film)
Útěk na Západ (TV film)
2010 Andělská pomsta (TV film)
Zkáza lodi Laconia (TV film)
2009 Dutschke (TV film)
Sopka (TV film)
Tatort - Häuserkampf (TV film)
Zwölf Winter (TV film)
2008 Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Zúčtování (TV film)
2007 Mein Mörder kommt zurück (TV film)
Meine böse Freundin (TV film)
Porno!Melo!Drama!
Sperling und die kalte Angst (TV film)
Tajemný poklad Tróje (TV film)
2006 Deutschmänner (TV film)
Kühe lächeln mit den Augen
Meine Tochter, mein Leben (TV film)
The Conclave
Tornádo - Pomsta nebes (TV film)
2005 Der Grenzer und das Mädchen (TV film)
2004 Experiment Bootcamp (TV film)
2003 Geschlecht weiblich (TV film)
Schwer verknallt (TV film)
2002 Amen.
Die Rückkehr (TV film)
Místo činu: Brémy - Stíny (TV film)
Záhada vyvoleného (TV film)
2001 99euro-films
Babykram ist Männersache (TV film)
Dva životy mého otce (TV film)
Julietta
2000 Místo činu - Kvarteto v Lipsku (TV film)
Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
Zlatý chlapec (TV film)
1999 Polizeiruf 110 - Mordsfreunde (TV film)
1998 Místo činu - Případ střední školy (TV film)
Schimanski: Krysí doupě (TV film)

TV seriály

2020 Vraždy u jezera (TV seriál)
Ježíšova krev (E11)
Kletba z hlubin (E10)
2019 Vraždy u jezera (TV seriál)
Mořská panna (E09)
Štvanice (E08)
2018 Vraždy u jezera (TV seriál)
Čtvrtá oběť (E07)
Navrátilec (E06)
2017 Charité (TV seriál)
Zeitenwende (S01E06)
Götterdämmerung (S01E05)
Wundermittel (S01E04)
další epizody (6)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Dívka, která se ráda smála (E05)
Dokud je smrt nerozdělí (E04)
2016 Gottlos - Warum Menschen töten (TV seriál)
Vraždy u jezera (TV seriál)
Tichá voda (E03)
Správná dvojka (TV seriál)
Geplatzte Träume (E64)
2015 Vraždy u jezera (TV seriál)
Rodinné tajemství (E02)
2014 Vraždy u jezera (TV seriál)
Keltská kletba (E01)
2012 Das Duo (TV seriál)
Der tote Mann und das Meer (E23)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Auf dem Kriegspfad (S07E07)
2007 Kinder, Kinder (TV seriál)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Die letzte Prüfung (E09)
2006 Spreewaldkrimi (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Liebessumpf (S01E10)
Správná dvojka (TV seriál)
Ihr letzter Kunde (E30)
2001 Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Neubeginn (S01E36)
Liebschaften (S01E35)
Schwere Vorwürfe (S01E34)
další epizody (19)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Kindersorgen (S01E08)
Abschiedsschmerz (S01E07)
Gewichtige Probleme (S01E06)
další epizody (6)
1997 Die Schule am See (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2020 Mit Gott gegen Hitler (TV film)
2013 Eine mörderische Entscheidung (TV film)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)