foto

Michael Kausch

  • nar. 11.3.1949 (71 let)
    Mettmann, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tatort - Das schwarze Haus (TV film)
2010 Die Farbe
2005 Die Schwarzwaldklinik - Die nächste Generation (TV film)
2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
1999 Květ života (TV film)
Operation Bluebird (studentský film)
1998 Reise in die Nacht (TV film)
1996 Po nás potopa (TV film)
1995 Die Bratpfannenstory (TV film)
1994 Vypráskaný Jemmy (TV film)
1993 Ein Unmöglicher Lehrer (TV film)
Muž na balkóně
Männer vom K3 - Dreckiges Geld, Die (TV film)
1992 Nach einer Ewigkeit (TV film)
1990 Marta a já
1989 Pension Sonnenschein
1988 Ede und das Kind (TV film)
Ein Kuckuck im Nest (TV film)
In guten Händen
1986 Andrea Roll - Eine Zumutung (TV film)
Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1983 Trauschein, Der (TV film)
1982 Christian und Christiane (TV film)
1981 Das waren noch Zeiten - Kleine Geschichten von Kalke & Söhne (TV film)
Rote Strumpf, Der
1979 Trennung - Die Geschichte der Anna Wildermuth (TV film)

TV seriály

2018 Wilsberg (TV seriál)
Mörderische Rendite (E61)
2015 Huck (TV seriál)
2014 Der Lehrer (TV seriál)
Oh Gott, es ist eine Liebesgeschichte (S02E08)
2006 Wilsberg (TV seriál)
Callgirls (E16)
2004 Heimat 3 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1999 Správná dvojka (TV seriál)
Braunauge (E13)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Tanja (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Unbestechliche (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Malý svědek (S03E06)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Salto postale (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Hochzeit mit Hindernissen (S03E24)
Transplantation (S03E23)
Sturz mit Folgen (S03E21)
další epizody (11)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Eine starke Frau (S03E11)
Udos Konflikt (S03E10)
Der kranke Professor (S03E09)
další epizody (19)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Der Tod der alten Dame (S02E12)
Die Heimkehr (S02E10)
Das Vermächtnis (S02E09)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Hessische Geschichten (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1984 Heimat - Eine deutsche Chronik (TV seriál)
Tiere und Menschen (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1982 Pawlaks - Eine Geschichte aus dem Ruhrgebiet, Die (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1978 Eiserne Gustav, Der (TV seriál)
1977 Drei Damen vom Grill (TV seriál)
1976 Karl, der Gerechte (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2019 800 Mal Einsam - ein Tag mit dem Filmemacher Edgar Reitz - a.z.

Divadelní záznam

1980 Kannst Du zaubern, Opa? (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1972 Denkste!? (TV pořad)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky