foto

Claire Cage

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bittersweet Symphony
2018 Ötzi e il mistero del tempo
2017 Sketch
2016 Moon Dogs
2015 Black Mountain Poets
High Tide
Ten Jim
2012 Elfie Hopkins
2010 Jmenuji se Oliver Tate
Royal Wedding (TV film)

TV seriály

2013 Cena za lidskost (TV seriál)
Sticks and Rope (S05E02)
The Trinity (S05E01)
2012 Wizards vs. Aliens (TV seriál)
2011 Tajemství projektu Sparticle (TV seriál)
2010 Sherlock (TV seriál)
Slepý bankéř (S01E02)
2008 Life Bites (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
Sleeper (S02E02)
2006 Waterloo Road (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Profil vraha (TV seriál)
Příběh Tracy Beakerové (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1994 A Mind to Kill (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace