foto

George Shevtsov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Backtrack
2011 Vrah beze jména
2010 Esoterica
2008 No Through Road
2004 Generál Eisenhower: Velitel invaze (TV film)
Roll (TV film)
2003 Vášeň v srdci
2002 Sugar Inc.
2001 Hon na Skase
1998 Cupid
1996 Love Serenade
Neústupný
1995 Mushrooms
1993 Love in Limbo
1992 Clowning Around
1989 Úplné bezvětří
1988 Cherith
Petr a Pompej (TV film)
1987 Petrovova aféra (TV film)
1979 The Mismatch (TV film)
1978 Third Person Plural

TV seriály

2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2009 Stormworld (TV seriál)
2003 Shark Net, The (TV seriál)
1996 Pot a dřina (TV seriál)
1988 Dirtwater Dynasty, The (TV seriál)
1984 Cowra Breakout, The (TV seriál)

Dokumentární

1969 Harry Hooton

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky