foto

Victor Schefé

  • nar. 4.8.1968 (49 let)
    Rostock, Mecklenburg-Vorpommern, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Unter Brüdern (TV film)
2015 Das goldene Ufer (TV film)
Der Liebling des Himmels (TV film)
Most špiónů
Spectre
2013 Die Letzte Fahrt (TV film)
2010 Ein Starkes Team - Im Zwielicht (TV film)
Vraždy podle Grimmů (TV film)
2009 Hoffnung für Kummerow (TV film)
Männersache
2007 Můj Vůdce: Skutečně skutečná skutečnost o Adolfu Hitlerovi
2006 Polizeiruf 110 - Bis dass der Tod Euch scheidet (TV film)
Pommery und Leichenschmaus (TV film)
2004 Bella Block - Hinter den Spiegeln (TV film)
Eva Blond: Takový je život (TV film)
Pokojská a milionář (TV film)
Sladký život na Ibize
2003 Polizeiruf 110 - Kopf in der Schlinge (TV film)
2002 Drei Stern Rot
2001 Doppelter Einsatz - Bruderherz (TV film)
Rozvod s překážkami (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
2000 Fandango
1999 Die Handschrift des Mörders (TV film)
Racheengel - Stimme aus dem Dunkeln (TV film)
1998 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Im Nebel verschwunden (TV film)
Mein Freund, der Bulle (TV film)
Polizeiruf 110 - Live in den Tod (TV film)
Sperling und das schlafende Mädchen (TV film)
1997 Polizeiruf 110 - Der Fremde (TV film)
Po smrti (TV film)
Stubbe - Von Fall zu Fall: Stubbe und Elli (TV film)
Život - stavba povolena
1996 Místo činu: Mnichov - Aida (TV film)
1994 Správná dvojka: Smíšená dvouhra (TV film)

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1504 (S03E11)
1503, Part Two (S03E10)
další epizody (12)
2013 Borgia (TV seriál)
Who Is Like God? (S02E12)
The Seven Sorrows (S02E11)
The Blessed Trinity (S02E07)
další epizody (9)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
2011 Borgia (TV seriál)
The Serpent Rises (S01E12)
Maneuvers (S01E07)
Legitimacy (S01E06)
další epizody (8)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
1999 Delta Team - Auftrag geheim! (TV seriál)
Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
Kommissar Schimpanski (TV seriál)
Sophie - Schlauer als die Polizei erlaubt (TV seriál)
1996 Kobra 11 (TV seriál)
Lukas (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2013 Inka! (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace