foto

Gianluca Gobbi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dogman
Fabrizio De André: Principe libero
Made in Italy
Nevermind
2015 Mia madre
2014 La strada dritta (TV film)
2011 Máme papeže!

TV seriály

2016 Il sistema (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace