foto

Edgar Stehli

  • nar. 12.7.1884
    Lyon, Rhône, Francie
  • zem. 25.7.1973 (89 let)
    Upper Montclair, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Milování
1968 How to Steal the World
1967 The Tiger Makes Out
1966 Znovuzrození
1963 Twilight of Honor
1962 Spiral Road, The
1961 Atlantis, the Lost Continent
Parrish
Plná kapsa zázraků
1960 Cash McCall
1959 4D Man
No Name on the Bullet
1958 Bratři Karamazovi
1955 The Cobweb
1954 Drum Beat
Executive Suite
1947 Bumerang

TV seriály

1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 The Aquanauts (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Long Live Walter Jameson (S01E24)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Deadline (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Grand Jury (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Troubleshooters (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
True Story (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Edge of Night (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1954 Inner Sanctum (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
The Mask (TV seriál)
1953 The Life of Riley (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 CBS Television Workshop (TV seriál)
Omnibus (TV seriál)
The Gulf Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

TV pořady

1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace