foto

Robert Strauss

  • nar. 8.11.1913
    New York City, New York, USA
  • zem. 20.2.1975 (61 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Noah, The
1974 The Green Hornet
1971 Dagmar's Hot Pants, Inc.
1967 Fort Utah
1966 Frankie a Johnny
Movie Star, American Style or; LSD, I Hate You
1965 Harlow
That Funny Feeling
The Family Jewels
1964 Stage to Thunder Rock
1963 Nadšením bez sebe
The Wheeler Dealers
1962 Elvis Presley: Girls! Girls! Girls!
1961 Dondi
Když jsem naposledy viděl Archieho
The George Raft Story
Twenty Plus Two
1960 September Storm
So Help Me, Aphrodite (TV film)
Wake Me When It's Over
1959 4D Man
Inside the Mafia
Li'l Abner
1958 Frontier Gun
I Mobster
1956 Útok!
1955 Muž se zlatou paží
Slaměný vdovec
1954 Atomic Kid, The
Mosty na Toko-Ri
1953 Here Come the Girls
Money from Home
Stalag 17
The Redhead from Wyoming
Čin lásky
1952 Jumping Jacks
Sailor Beware
1950 The Sleeping City
1949 Hold That Baby!
1942 Native Land

TV seriály

1967 Mr. Terrific (TV seriál)
Rango (TV seriál)
1966 Run Buddy Run (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Mona McCluskey (TV seriál)
My Mother the Car (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1955 Damon Runyon Theater (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Eddie Cantor Comedy Theater (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
1954 Adventures of the Falcon (TV seriál)
Medic (TV seriál)
The Elgin Hour (TV seriál)
The Whistler (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The Pepsi-Cola Playhouse (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
The Dennis Day Show (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1949 Martin Kane, Private Eye (TV seriál)

TV pořady

1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace