foto

Sabine Falkenberg

  • nar. 1966

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Niedere Instinkte (TV film)
2014 Malý dráček
2012 Tod einer Brieftaube (TV film)
2008 Princ ze sousedství (TV film)
2002 Duo - Im falschen Leben, Das (TV film)

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Vogelmädchen (S18E15)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Clear (S11E17)
2009 Tlusťoch (TV seriál)
Nebezpečná hra (S03E13)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Unsere zehn Gebote (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Durchgebrannt (S04E15)
2003 In aller Freundschaft (TV seriál)
E-mail für dich (S06E18)
2002 Das Duo (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1973 Sesamstraße (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky