foto

Grim Loman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2018 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve jménu pravdy (S06E02)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der wilde Jack (E24)
2017 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Tage der Angst (E23)
In einem kalten Land (E22)
2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Unter Männern (E19)
Das Mädchen und der Tod (E18)
2013 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Der böse Mann (E15)
2011 Anno 1790 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace