foto

Dietrich Hollinderbäumer

  • nar. 16.8.1942 (77 let)
    Essen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Die verschwundene Familie (TV film)
2018 Fenster Blau
2017 Angst - Der Feind in meinem Haus (TV film)
Schatz, nimm du sie!
2016 Handwerker und andere Katastrophen (TV film)
Hubert und Staller - Unter Wölfen (TV film)
Katie Fforde: Ztracená v lásce (TV film)
2015 Hangover in High Heels (TV film)
Katie Fforde: Vánoční zázrak v New Yorku (TV film)
Léto u Mazurských jezer (TV film)
2014 Neben der Spur - Adrenalin (TV film)
Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Utta Danella: Když se stahují mračna (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
Drei Stunden
Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
Kaiser und König (studentský film)
Katie Fforde: Kousek z tebe (TV film)
Komm, schöner Tod (TV film)
2011 Annas Erbe (TV film)
Brazilské štěstí (TV film)
Der kalte Himmel (TV film)
Männer ticken, Frauen anders (TV film)
Pohřešovaná
2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
Drei gegen einen (TV film)
Dům mého otce (TV film)
Hermann
Plavba snů: Korfu (TV film)
Svatý Augustin (TV film)
2009 Diamantenhochzeit
Heute keine Entlassung (TV film)
Loď snů - Peru – Miami (TV film)
Láska v Bostonu (TV film)
Woran dein Herz hängt (TV film)
2008 Annas Geheimnis (TV film)
Der Besuch der alten Dame (TV film)
Die dunkle Seite (TV film)
Ein Ferienhaus in Marrakesch (TV film)
Ein riskantes Spiel (TV film)
Inga Lindström: Hanna a její narozeniny (TV film)
Putzfrau Undercover (TV film)
2006 Lulu (TV film)
Wigald
Čtyři minuty
2005 Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Emilia - Familienbande (TV film)
Jak ulovit milionáře (TV film)
Zwei gegen zwei (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2004 Die Unvergessenen (TV film)
Druhé líbánky (TV film)
Im Zweifel für die Liebe (TV film)
Italiener und andere Süßigkeiten (TV film)
Pád Třetí říše
Real Buddy
Rita da Cascia (TV film)
Tatort - Abgezockt (TV film)
2003 Eiskalte Freunde (TV film)
Im Namen des Herrn (TV film)
Ins Leben zurück (TV film)
Navždy ztracena (TV film)
2002 Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
Jezero s lekníny (TV film)
Pest - Die Rückkehr (TV film)
Psáno osudem (TV film)
Roztomilá zlodějka (TV film)
Scherbentanz
Therapie und Praxis (TV film)
Ve jménu lásky a povinnosti (TV film)
Záhada vyvoleného (TV film)
2001 Antonie (TV film)
Jediný svědek (TV film)
Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Místo činu: Hamburg - Exil (TV film)
Místo činu: Hamburg - Hazard (TV film)
Sama mezi muži (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Das Phantom (TV film)
Die Helden (TV film)
Die Hässliche (TV film)
Når mørket er forbi
Princové ze snů (TV film)
Tatort - Die kleine Zeugin (TV film)
1999 Amor - Vražedná hra z lásky (TV film)
Die Jagd nach dem Tod (TV film)
Dlouhé vítání, krátké sbohem
Heimlicher Tanz (TV film)
1998 Blutjunge Liebe - und keiner darf es wissen (TV film)
Helicops (TV film)
Julia - Kämpfe für deine Träume! (TV film)
Moc (TV film)
Tatort - Russisches Roulette (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Spravedlivá smrt (TV film)
Tod im Labor (TV film)
1996 Schwurgericht - Angst! (TV film)
1995 Angst (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
1990 Sidonie (TV film)
1989 Georg Elser - Einer aus Deutschland
Radiofieber (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 1 - Brennende Lieb (TV film)
1987 Tatort - Atahualpa (TV film)

TV seriály

2019 Dark (TV seriál)
Anfänge und Enden (S02E01)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Tote im Strandkorb (E10)
2018 Labaule & Erben (TV seriál)
The Team (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Schattenmann (S18E08)
2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertierchen (E06)
Das Pubertier geht fremd (E05)
Das Pubertier als verkanntes Genie (E04)
další epizody (6)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einem kalten Land (E22)
2016 Soko Vídeň (TV seriál)
Scheinheilig (S11E12)
2015 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der große Schatz (E05)
Katharina und der Schäfer (E04)
2014 Neben der Spur (TV seriál)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und die Dänen (E03)
2013 Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der ganz große Fisch (E02)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Fuchsjagd (S03E09)
2012 Add a Friend (TV seriál)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Neubeginn (E01)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Poslední polda (TV seriál)
Smrt bulvární novinářky (S02E09)
Sami proti času (TV seriál)
Vierzehn Uhr (S02E07)
Dreizehn Uhr (S02E06)
Zwölf Uhr (S02E05)
další epizody (6)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verwirrt (S12E29)
2008 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Vrah s tváří beránka (E03)
Bella Block (TV seriál)
Reise nach China (E24)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Den du nicht siehst (E01)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Die letzte Prüfung (E09)
2006 Capri (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Abschiedsblicke (S07E12)
Kobra 11 (TV seriál)
Svědkyně (S08E06)
2003 Charlotte Link (TV seriál)
Zrádný šperk (E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Mitten unter uns (E01)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
1992 Operation Radetzky (TV film)

Host

TV pořady

2009 heute-show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky