foto

Dietrich Hollinderbäumer

  • nar. 16.8.1942 (78 let)
    Essen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Pravá nevěsta (TV film)
2019 Die verschwundene Familie (TV film)
2018 Fenster Blau
2017 Angst - Der Feind in meinem Haus (TV film)
Schatz, nimm du sie!
2016 Handwerker und andere Katastrophen (TV film)
2015 Hangover in High Heels (TV film)
Léto u Mazurských jezer (TV film)
2014 Weiter als der Ozean (TV film)
2013 Utta Danella: Když se stahují mračna (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
Drei Stunden
Engel der Gerechtigkeit - Brüder fürs Leben (TV film)
Kaiser und König (studentský film)
Komm, schöner Tod (TV film)
2011 Annas Erbe (TV film)
Brazilské štěstí (TV film)
Männer ticken, Frauen anders (TV film)
Pohřešovaná
2010 Auf Doktor komm raus (TV film)
Drei gegen einen (TV film)
Dům mého otce (TV film)
Hermann
Plavba snů: Korfu (TV film)
Svatý Augustin (TV film)
2009 Diamantenhochzeit
Heute keine Entlassung (TV film)
Láska v Bostonu (TV film)
Woran dein Herz hängt (TV film)
2008 Annas Geheimnis (TV film)
Der Besuch der alten Dame (TV film)
Die dunkle Seite (TV film)
Ein Ferienhaus in Marrakesch (TV film)
Ein riskantes Spiel (TV film)
Putzfrau Undercover (TV film)
2006 Lulu (TV film)
Wigald
Čtyři minuty
2005 Emilia - Die zweite Chance (TV film)
Emilia - Familienbande (TV film)
Jak ulovit milionáře (TV film)
Zwei gegen zwei (TV film)
Šťastná nehoda (TV film)
2004 Die Unvergessenen (TV film)
Druhé líbánky (TV film)
Im Zweifel für die Liebe (TV film)
Italiener und andere Süßigkeiten (TV film)
Pád Třetí říše
Real Buddy
Rita da Cascia (TV film)
2003 Eiskalte Freunde (TV film)
Im Namen des Herrn (TV film)
Ins Leben zurück (TV film)
Navždy ztracena (TV film)
2002 Erkan & Stefan gegen die Mächte der Finsternis
Jezero s lekníny (TV film)
Pest - Die Rückkehr (TV film)
Psáno osudem (TV film)
Roztomilá zlodějka (TV film)
Scherbentanz
Therapie und Praxis (TV film)
Ve jménu lásky a povinnosti (TV film)
Záhada vyvoleného (TV film)
2001 Antonie (TV film)
Jediný svědek (TV film)
Jetzt bin ich dran, Liebling! (TV film)
Sama mezi muži (TV film)
Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Das Phantom (TV film)
Die Helden (TV film)
Die Hässliche (TV film)
Når mørket er forbi
Princové ze snů (TV film)
1999 Amor - Vražedná hra z lásky (TV film)
Die Jagd nach dem Tod (TV film)
Dlouhé vítání, krátké sbohem
Heimlicher Tanz (TV film)
1998 Blutjunge Liebe - und keiner darf es wissen (TV film)
Helicops (TV film)
Julia - Kämpfe für deine Träume! (TV film)
Moc (TV film)
Vergewaltigt - Eine Frau schlägt zurück (TV film)
1997 Spravedlivá smrt (TV film)
Tod im Labor (TV film)
1996 Schwurgericht - Angst! (TV film)
1995 Angst (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
1990 Sidonie (TV film)
1989 Georg Elser - Einer aus Deutschland
Radiofieber (TV film)
Verkaufte Heimat - Teil 1 - Brennende Lieb (TV film)
1987 Tatort - Atahualpa (TV film)

TV seriály

2021 Doktor Ballouz (TV seriál)
2020 Das Traumschiff (TV seriál)
Kapstadt (E88)
Místo činu (TV seriál)
Berlín: Pár slov po půlnoci (S51E25)
2019 Dark (TV seriál)
Anfänge und Enden (S02E01)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Sievers und die Tote im Strandkorb (E10)
2018 Labaule & Erben (TV seriál)
The Team (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Schattenmann (S18E08)
2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertierchen (E06)
Das Pubertier geht fremd (E05)
Das Pubertier als verkanntes Genie (E04)
další epizody (6)
Rentnercops (TV seriál)
Eine Art Magie (S02E14)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einem kalten Land (E22)
2016 Hubert a Staller (TV seriál)
Unter Wölfen (S05E17)
Katie Fforde (TV seriál)
Ztracená v lásce (E22)
Soko Vídeň (TV seriál)
Scheinheilig (S11E12)
2015 Neben der Spur (TV seriál)
Adrenalin (E01)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der große Schatz (E05)
Katharina und der Schäfer (E04)
Katie Fforde (TV seriál)
Vánoční zázrak v New Yorku (E21)
2014 Add a Friend (TV seriál)
Neues Leben, neues Glück (S03E10)
Stein, für Stein, für Stein (S03E09)
Turm der Liebe (S03E08)
další epizody (10)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und die Dänen (E03)
Die Bergretter (TV seriál)
Lebensmüde (S06E03)
2013 Add a Friend (TV seriál)
Gute Reise (S02E10)
Posttraumatisches Lecksyndrom (S02E09)
Stripper oder Fotograf (S02E08)
další epizody (10)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der ganz große Fisch (E02)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Hon na lišku (S03E09)
2012 Add a Friend (TV seriál)
Kennen Sie diese Frau? (S01E10)
Vollidiot schreibt man mit zwei l (S01E09)
All in (S01E08)
další epizody (10)
Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Verantwortung (S01E01)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Neubeginn (E01)
Katie Fforde (TV seriál)
Kousek z tebe (E09)
2011 Der kalte Himmel (TV seriál)
Most (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Poslední polda (TV seriál)
Smrt bulvární novinářky (S02E09)
Sami proti času (TV seriál)
Vierzehn Uhr (S02E07)
Dreizehn Uhr (S02E06)
Zwölf Uhr (S02E05)
další epizody (6)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 In aller Freundschaft (TV seriál)
Verwirrt (S12E29)
Das Traumschiff (TV seriál)
Peru – Miami (E60)
2008 Smrt v lepší společnosti (TV seriál)
Vrah s tváří beránka (E03)
Inga Lindström (TV seriál)
Hanna a její narozeniny (E26)
Bella Block (TV seriál)
Reise nach China (E24)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Den du nicht siehst (E01)
Alles Atze (TV seriál)
Der Kurschatten (S06E11)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Die letzte Prüfung (E09)
2006 Capri (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Zahn um Zahn (E34)
2005 Pastewka (TV seriál)
2004 Die Albertis (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Abschiedsblicke (S07E12)
Kobra 11 (TV seriál)
Svědkyně (S08E06)
Místo činu (TV seriál)
Abgezockt (S35E15)
2003 Charlotte Link (TV seriál)
Zrádný šperk (E05)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Hamburg - Hazard (S32E26)
Hamburg - Exil (S32E23)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
Růžový kavalír (S02E02)
Místo činu (TV seriál)
Die kleine Zeugin (S31E21)
1998 Helicops (TV seriál)
Medicopter 117 (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Poslední zápas (S04E12)
Místo činu (TV seriál)
Russisches Roulette (S29E01)
1996 Der Schattenmann (TV seriál)
Mitten unter uns (E01)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
1992 Operation Radetzky (TV film)

Host

TV pořady

2009 heute-show (TV pořad)