foto

Jean Barney

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Vraždy na útesu (TV film)
2011 Le temps du silence (TV film)
Obraz - vyp.
2006 Célibataires
2005 Jak moc mě miluješ?
2004 Clochemerle (TV film)
2001 Je peux dire une connerie? - vyp.
Piknik u Osirida (TV film)
1999 Les montagnes bleues (TV film)
1998 Un cadeau, la vie! (TV film)
Vidange
Villa vanille (TV film)
1997 Ciel d'orage (TV film)
Pondichéry, dernier comptoir des Indes
Sans cérémonie (TV film)
1996 Můj pasák
Stínohra
1995 Bébé coup de foudre (TV film)
Les grandes personnes (TV film)
Porté disparu (TV film)
Terres gelées (TV film)
1993 Chambre 108, La
Martineau... et le portrait de femme (TV film)
1992 Cesta do Říma
1991 Duplex (TV film)
Quiproquos! (TV film)
Sortie interdite (TV film)
1989 Jeniec Europy
1988 Le Crépuscule des loups (TV film)
1987 Cross
1985 Tři muži a nemluvně
1984 Polar
1983 La bête noire
1982 Soulier de satin, Le (TV film)
1981 Atterrissage, L' (TV film)
Kdo nastaví kůži
Zadig ou La destinée (TV film)
1980 Eclipse sur un ancien chemin vers Compostelle
1979 Le pull-over rouge
1978 Scénario, Le (TV film)
1975 Katrin a spol.
1973 Gants blancs du diable, Les
Écrivains, Les (TV film)
1972 Argent par les fenêtres, L' (TV film)
Au théâtre ce soir: Tapage nocturne (TV film)
Zabiják
1971 Manželé z roku II
Visite de la vieille dame, La (TV film)
1968 Trois filles vers le soleil

TV seriály

2013 Meurtres à... (TV seriál)
2009 Julie Lescautová (TV seriál)
Dobrovolníci (S18E02)
Křehké duše (S18E01)
2008 Totožnost neznámá (TV seriál)
Wakfu (TV seriál)
Kriminálka Paříž (TV seriál)
Tirs croisés (S03E07)
Julie Lescautová (TV seriál)
Únos (S17E04)
Predátoři (S17E03)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2005 Faites comme chez vous (TV seriál)
Yakari (TV seriál)
2004 Plus belle la vie (TV seriál)
2003 Komisař Valence (TV seriál)
Le tuteur (TV seriál)
2002 Malone (TV seriál)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Nostradamova kletba (S02E16)
Julie Lescautová (TV seriál)
Osudová krása (S10E04)
2000 Argaï: La prophétie (TV seriál)
La Kiné (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Nebezpečná křižovatka (S09E06)
1998 Le bahut (TV seriál)
Papyrus (TV seriál)
Poursuite du vent, La (TV seriál)
1997 Ivanhoë - Chevalier du roi (TV seriál)
Jedna a jedna je šest (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Un homme en colère (TV seriál)
1996 Nouvelle tribu, La (TV seriál)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
L'histoire du samedi (TV seriál)
1993 Tête en l'air, La (TV seriál)
1992 Puissance 4 (TV seriál)
1991 Nestor Burma (TV seriál)
1990 Constance et Vicky (TV seriál)
1989 Gym (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)
Guignols de l'info, Les (TV seriál) - vyp.
Haute tension (TV seriál)
1987 Florence ou la vie de château (TV seriál)
Rahan fils des ages farouches (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1981 Marion (TV seriál)
Pause-café (TV seriál)
Učú densecu Ulysses 31 (TV seriál)
1979 Caméra une première (TV seriál)
Le roi qui vient du sud (TV seriál)
1977 Un juge, un flic (TV seriál)
1976 Mini-chroniques (TV seriál)
1974 Les brigades du Tigre (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1959 Gala de l'union (TV seriál)

Dokumentární

2004 Paris romance (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky