foto

Michel Ruhl

  • nar. 1938

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 La dernière campagne (TV film)
2011 Tintinova dobrodružství
2009 Coco Chanel & Igor Stravinsky
2007 Epuration (TV film)
2002 A+ Pollux
Vu à la télé (TV film)
1998 Villa vanille (TV film)
1996 Les faux médicaments (TV film)
1994 Divoké rákosí
1993 L'Affaire Seznec (TV film)
1989 Passion de Bernadette, La
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
1984 Scénario défendu, Le (TV film)
1983 Général a disparu, Le (TV film)
1982 Fou du viaduc, Le (TV film)
Paříž, jednou večer (TV film)
1981 Dívka z Lotrinska
Monsieur Vauban: Homme de guerre, homme de paix (TV film)
1980 Oeil du maître, L'
1979 Ego (TV film)
Mouton noir, Le
1978 Chemins de l'exil ou Les dernières années de Jean-Jacques Rousseau, Les (TV film)
La Belle emmerdeuse
Le franc-tireur (TV film)
À l'ombre d'un soupçon (TV film)
1977 Hrozba
Smrt darebáka
1976 Hračka
Policejní kolt vzor 357
Začít znovu
1975 Maître Pygmalion
1973 L'Oiseau rare
1971 Songe d'une nuit d'été, Le (TV film)
1966 Une femme en blanc se révolte
1965 Nick Carter et le trèfle rouge
1962 Ton ombre est la mienne

TV seriály

2013 Profil zločinu (TV seriál)
Před promlčením (S04E07)
2010 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Náš otec (S03E02)
2008 Kriminálka Paříž (TV seriál)
Tueur présumé (S04E09)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Orages d'été (TV seriál)
1985 Pohled do zrcadla (TV seriál)
1984 Homme de Suez, L' (TV seriál)
1983 Quelques hommes de bonne volonté (TV seriál)
1981 Marion (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
Amours des années folles, Les (TV seriál)
Fortune des Rougon, La (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1979 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
1978 Gaston Phébus (TV seriál)
Le temps d'une République (TV seriál)
1977 Au plaisir de Dieu (TV seriál)
Brigade des mineurs (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
Erreurs judiciaires (TV seriál)
Grands détectives, Les (TV seriál)
Une Suédoise à Paris (TV seriál)
1974 Fargeot, Les (TV seriál)
1973 Lucien Leuwen (TV seriál)
1967 Malican père et fils (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1965 Seule à Paris (TV seriál)
Train bleu s'arrête 13 fois, Le (TV seriál)
1964 Rocambole (TV seriál)

Dokumentární

1992 Hôtel du parc (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace