foto

Thomas Dehler

  • nar. 20.10.1961 (58 let)
    Altenburg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Oma ist verknallt (TV film)
2016 Almuth und Rita - Zwei wie Pech und Schwefel (TV film)
Lachesis
Stadtlandliebe
2012 Im nächsten Leben
2009 Bei uns und um die Ecke (TV film)
Liebe Mauer
Lila, Lila
Romeo und Jutta (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2007 GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
2006 Die Könige der Nutzholzgewinnung
2003 Luther
2001 Monstrum, Das
Oliver Bukowskis 'Gäste' (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Der Wahrheit verpflichtet (TV film)
1987 Verzeihung - wie kommen Sie in mein Bett? (TV film)

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Nie genug (S18E04)
Správná dvojka (TV seriál)
Preis der Schönheit (E74)
2017 Bella Block (TV seriál)
Stille Wasser (E37)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Undercover (2) (S16E04)
Undercover (1) (S16E03)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Messezeiten (S13E09)
2012 Alles Klara (TV seriál)
Tod in Lilliput (S01E15)
Princezna Lillifee (TV seriál)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aysha (S09E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Die Kraft des Willens (S12E40)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebe macht blind (S05E26)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Heiße Ware (S04E11)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Luv und Lee (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2015 Merapi - hora ohně na ostrově Jáva (TV film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky