foto

Jasmin Gerat

  • nar. 25.12.1978 (40 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Staatsfeind (TV film)
Einmal Sohn, immer Sohn (TV film)
Kalte Füße
Wendy 2 - Freundschaft für immer
2017 Charlotte Link - Die letzte Spur (TV film)
Der Gutachter - Ein Mord zu viel (TV film)
Love is in the Air (TV film)
Wendy
2016 Im Tunnel (TV film)
2015 Meine fremde Frau (TV film)
Stralsund - Kreuzfeuer (TV film)
Stralsund – Es ist nie vorbei (TV film)
Tatort - Spielverderber
2014 Den blbec
2013 Devět paruk
Kohout na víně 2
Schlaflos in Istanbul (TV film)
Totenengel (TV film)
2012 Eine Frau verschwindet (TV film)
Každý dělá, co umí
Tierisch verknallt (TV film)
2011 Kohout na víně
Liebeskuss am Bosporus (TV film)
Tatort - Grabenkämpfe (TV film)
2010 Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Zrovna Afrika (TV film)
2009 Kuře s ušima
2006 Muž bez paměti (TV film)
2005 Die Mandantin (TV film)
Doktor na Tenerife (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
Nachtschicht - Vatertag (TV film)
2003 Big Ben - Oslnivá krása (TV film)
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
Falešná láska (TV film)
I Love You, Baby
1998 Caipiranha - Vorsicht, bissiger Nachbar!

TV seriály

2015 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2009 Stralsund (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rýn v plamenech (S14E08)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Lauřino rozhodnutí (S10E15)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Kroymann (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace