foto

Jasmin Gerat

  • nar. 25.12.1978 (41 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Der Staatsfeind (TV film)
Einmal Sohn, immer Sohn (TV film)
Kalte Füße
Wendy 2 - Freundschaft für immer
2017 Der Gutachter - Ein Mord zu viel (TV film)
Love is in the Air (TV film)
Wendy
2016 Im Tunnel (TV film)
2015 Meine fremde Frau (TV film)
Tatort - Spielverderber
2014 Den blbec
Schlaflos in Istanbul (TV film)
2013 Devět paruk
Kohout na víně 2
Totenengel (TV film)
2012 Eine Frau verschwindet (TV film)
Každý dělá, co umí
Tierisch verknallt (TV film)
2011 Kohout na víně
Liebeskuss am Bosporus (TV film)
Tatort - Grabenkämpfe (TV film)
2010 Rosa Roth - Das Angebot des Tages (TV film)
Zrovna Afrika (TV film)
2009 Kuře s ušima
2006 Muž bez paměti (TV film)
2005 Die Mandantin (TV film)
2004 Holky to chtěj taky 2
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Ein Scheusal zum Verlieben (TV film)
Falešná láska (TV film)
I Love You, Baby
1998 Caipiranha - Vorsicht, bissiger Nachbar!

TV seriály

2017 Charlotte Link (TV seriál)
Die letzte Spur (E12)
2015 The Team (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Stralsund (TV seriál)
Es ist nie vorbei (E07)
Kreuzfeuer (E06)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Rýn v plamenech (S14E08)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Lauřino rozhodnutí (S10E15)
2005 Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor na Tenerife (S02E03)
2004 Nachtschicht (TV seriál)
Vatertag (E02)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Oslnivá krása (S10E01)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 First Love - Die große Liebe (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Kroymann (TV pořad)
2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky