foto

Lenn Kudrjawizki

  • nar. 10.10.1975 (43 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Před ranními červánky
2015 Kurýr: Restart
Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
2014 Ein starkes Team - Späte Rache (TV film)
Jack Ryan: V utajení
2012 Polizeiruf 110 - Eine andere Welt (TV film)
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Die Letzte Lüge
Osudová léta (TV film)
2009 Legenda o Janě
2008 Close
Sara
Ten život je tvůj (TV film)
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
Große Lügen!
Sieben Tage Sonntag
Ďáblova dílna
2004 PiperMint... das Leben möglicherweise
Such mich nicht
2003 Případy profesora Capellariho: Vražda a hudba (TV film)
2001 Nepřítel před branami
2000 England!
1999 Sám proti zlu (TV film)
1996 Katrin und Wladimir (TV film)

TV seriály

2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Der Henker (S03E02)
Der Mädchenmörder von Krac (S03E01)
Messer am Hals (S02E02)
další epizody (4)
2016 Berlínská mise (TV seriál)
Rukojmí (S01E07)
Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Tod einer Legende (S01E02)
Der Teufel von Split (S01E01)
2015 Okupace (TV seriál)
Červen (S01E03)
Květen (S01E02)
Duben (S01E01)
Unter Gaunern (TV seriál)
2013 Heldt (TV seriál)
Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Disharmonie (E04)
2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Akce Hiob (S17E07)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Dierhagenova poslední vůle (S05E06)
2010 Dva muži zákona (TV seriál)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2005 Kobra 11 (TV seriál)
Na lovu (S09E11)
2004 Královna višní (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Liebesau - die andere Heimat (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Operation Phoenix - Jäger zwischen den Welten (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Dr. Stefan Frank (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2013 Das Radikal Böse

TV pořady

2004 Zibb (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace