foto

Gabriele Schuchter

  • nar. 2.3.1956 (61 let)
    Salcburk, Salzburg, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Geschichten aus dem Wienerwald (divadelní záznam)
Chuzpe (TV film)
2009 Der Bockerer (divadelní záznam)
2004 Der Bauer als Millionär (TV film)
2001 Pianistka
2000 Der Verschwender (divadelní záznam)
1982 Tatort - Mordkommando (TV film)
1979 Lebemann, Der (TV film)
1976 Der Talisman (TV film)

TV seriály

2011 Das Glück dieser Erde (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace