foto

Peter Borgelt

  • nar. 20.9.1927
    Rostock, Německá říše
  • zem. 18.3.1994 (66 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Sturmgeselle Sokrates (TV film)
2011 Polizeiruf 110 - Im Alter von... (TV film)
1992 Frank und Robert (TV film)
1991 Drei reizende Schwestern - Ein Hauch von Alpenglüh'n (TV film)
Polizeiruf 110 - Big Band Time (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Fall Preibisch (TV film)
Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Allianz für Knete (TV film)
Polizeiruf 110 - Ball der einsamen Herzen (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Träume (TV film)
Polizeiruf 110 - Zahltag (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Mitternachtsfall (TV film)
Polizeiruf 110 - Trio zu viert (TV film)
Polizeiruf 110 - Variante Tramper (TV film)
1988 An allem ist Matuschke schuld (TV film)
Der blaue Boll (TV film)
Polizeiruf 110 - Amoklauf (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Polizeiruf 110 - Eifersucht (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine unruhige Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Ihr faßt mich nie (TV film)
1987 Die Wildschweinjagd (TV film)
Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote zahlt (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
Polizeiruf 110 - Explosion (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwei Schwestern (TV film)
S pocitem viny (TV film)
V kruhu (TV film)
Verzeihung - wie kommen Sie in mein Bett? (TV film)
Wildschweinjagd, Die (TV film)
1986 Polizeiruf 110 - Bedenkzeit (TV film)
Polizeiruf 110 - Gier (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
Schäferstündchen (TV film)
Velký talent (TV film)
Viola (TV film)
1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
Ferienheim Bergkristall - Ein Fall für Alois (TV film)
Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
Polizeiruf 110 - Verführung (TV film)
Polizeiruf 110 - Verlockung (TV film)
Prasklé zrcadlo (TV film)
1984 Polizeiruf 110 - Das vergessene Labor (TV film)
Polizeiruf 110 - Inklusive Risiko (TV film)
1983 Polizeiruf 110 - Die Spur des 13. Apostels (TV film)
Polizeiruf 110 - Es ist nicht immer Sonnenschein (TV film)
Roztomilé hříšnice (TV film)
Taková milá paní... (TV film)
1982 Polizeiruf 110 - Der Unfall (TV film)
Polizeiruf 110 - Schranken (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Alptraum (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Teufel hat den Schnaps gemacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Harmloser Anfang (TV film)
Polizeiruf 110 - Nerze (TV film)
Polizeiruf 110 - Trüffeljagd (TV film)
1980 Dejte mi šanci (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Einzelgänger (TV film)
Polizeiruf 110 - Vergeltung? (TV film)
Polizeiruf 110 - Zeuge gesucht (TV film)
1979 Polizeiruf 110 - Am Abgrund (TV film)
Polizeiruf 110 - Barry schwieg (TV film)
Polizeiruf 110 - Herbstzeit (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
Polizeiruf 110 - Doppeltes Spiel (TV film)
Polizeiruf 110 - Holzwege (TV film)
Polizeiruf 110 - Schuldig (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Alibi für eine Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Des Alleinseins müde (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein unbequemer Zeuge (TV film)
Polizeiruf 110 - Kollision (TV film)
Polizeiruf 110 - Trickbetrügerin gesucht (TV film)
Polizeiruf 110 - Vermißt wird Peter Schnok (TV film)
1976 Polizeiruf 110 - Eine fast perfekte Sache (TV film)
Polizeiruf 110 - Reklamierte Rosen (TV film)
Polizeiruf 110 - Schwarze Ladung (TV film)
Polizeiruf 110 - Vorurteil? (TV film)
1975 Polizeiruf 110 - Die Rechnung geht nicht auf (TV film)
Polizeiruf 110 - Heiße Münzen (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Die verschwundenen Lords (TV film)
Polizeiruf 110 - Kein Paradies für Elstern (TV film)
Polizeiruf 110 - Lohnraub (TV film)
Polizeiruf 110 - Per Anhalter (TV film)
Smrt profesora (TV film)
1973 Jednou v noci (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Ring mit dem blauen Saphir (TV film)
Polizeiruf 110 - Freitag gegen Mitternacht (TV film)
Polizeiruf 110 - In der selben Nacht (TV film)
Polizeiruf 110 - Siegquote 180 (TV film)
Tváře v pološeru (TV film)
1972 Maska (TV film)
Polizeiruf 110 - Blütenstaub (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Tote im Fließ (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein bisschen Alibi (TV film)
Polizeiruf 110 - Minuten zu spät (TV film)
Polizeiruf 110 - Verbrannte Spur (TV film)
1971 Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
Verspielte Heimat
Verspielte Heimat (TV film)
1970 Heiner Fink (TV film)
1969 Genosse Vater (TV film)
Mlhavá noc
Staub und Rosen (TV film)
1968 Die Toten bleiben jung
König Karl (TV film)
1965 Dobrodružství Wernera Holta

TV seriály

1992 Sherlock Holmes und die sieben Zwerge (TV seriál)
1984 Drei reizende Schwestern (TV seriál)
Familie Neumann (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)
Geheimcode B 13 (TV seriál)

TV pořady

1972 Kessel Buntes, Ein (TV pořad) - mod.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace