foto

Fred Alexander

  • nar. 16.6.1927 (92 let)
    Augsburg, Bavorsko, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Der Mann im Schrank (TV film)
Vera - Der schwere Weg der Erkenntnis (TV film)
1979 Blesky nad Mexikem
1975 Osvobození Prahy
1974 Der Sandener Kindermordprozeß (TV film)
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
1972 Der Herr Ornifle (TV film)
Der Mörder sitzt im Wembley-Stadion (TV film)
1970 Im Spannungsfeld
1969 Osvobození
1968 König Karl (TV film)
1966 Sein Meisterstück (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Assad (TV seriál)
1967 Der schwarze Reiter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky