foto

Joen Højerslev

  • nar. 30.7.1974 (46 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2022 Skyggen i mit øje
2020 Den Næstsidste
2018 Složka 64
2017 Aminas breve
2015 Far til fires vilde ferie
2014 Familien Jul
Sort
2013 Det grå guld
2012 Tento život
2008 Jízdenka do Korsoru
Tanečnice
2006 Offscreen

TV seriály

2020 Equinox (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2019 Déšť (TV seriál)
Vzpamatuj se (S02E05)
2018 Hånd i Hånd (TV seriál)
Drømmehuset (S01E08)
Cesty Páně (TV seriál)
Kløv træet, jeg er dér. Løft stenen op, og I skal finde mig dér - Thomasevangeliet (S02E10)
Når du går gennem Helvede, så bliv ved med at gå - Winston Churchill (S02E09)
Din Tilgivelse til en Anden er Din egen Tilgivelse - Søren Kierkegaard, Kjerlighedens Gjerninger (S02E08)
další epizody (10)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Špinavý byznys (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2009 Vražda (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 3 (S02E03)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 9, 1956 (S01E09)

Dokumentární

2019 Frederik IX (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky