foto

Joen Højerslev

  • nar. 30.7.1974 (45 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Složka 64
2017 Aminas breve
2015 Far til fires vilde ferie
2014 Familien Jul
Sort
2013 Det grå guld
2012 Tento život
2008 Jízdenka do Korsoru
Tanečnice
2006 Offscreen

TV seriály

2018 Hånd i Hånd (TV seriál)
Drømmehuset (E08)
Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2016 Bedrag (TV seriál)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
2009 Vražda (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 3 (S02E03)
2004 Krøniken (TV seriál)
Del 9, 1956 (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace