foto

John Osborne

  • nar. 12.12.1929
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.12.1994 (65 let)
    Shropshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Better Class of Person, A (TV film)
1980 Flash Gordon
1978 Tomorrow Never Comes
1971 Chyťte Cartera
1970 Okouzlení

TV seriály

1977 Supernatural (TV seriál)
1967 Half Hour Story (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1953 Robin Hood (TV seriál)
1952 Billy Bunter of Greyfriars School (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1993 Hollywood U.K. (TV seriál)
1975 Arena (TV seriál)
1968 Tuesday's Documentary (TV seriál) - a.z.
1967 Omnibus (TV seriál)
1961 Sunday in September, A (TV film)

TV pořady

1978 The South Bank Show (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
1956 Alan Melville Takes You from A-Z (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 England, My England
1989 Look Back in Anger (TV film)
1985 Better Class of Person, A (TV film)
God Rot Tunbridge Wells!
1981 Very Like a Whale (TV film)
1980 Hedda Gabler (TV film)
Look Back in Anger - divadelní hra
1976 The Entertainer (TV film) - divadelní hra
1974 Gift of Friendship, The (TV film)
Luther - divadelní hra
Un bon patriote (TV film) - divadelní hra
1969 Obzri sa v hneve (divadelní záznam) - divadelní hra
1968 Inadmissible Evidence - scénář, divadelní hra
Luther (TV film) - divadelní hra
Útok lehké kavalerie
1965 Luther (TV film) - divadelní hra
1964 Luther (TV film) - divadelní hra
1963 Tom Jones
1960 Komik
1958 Blick zurück im Zorn (TV film)
Ohlédni se v hněvu - divadelní hra

TV seriály

1992 Performance (TV seriál)
1974 Late Night Drama (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - divadelní hra
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Estudio 1 (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace