foto

Troels Munk

  • nar. 19.10.1944 (76 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Třídní sraz 2 - pohřeb
2010 Milí lidé
2006 Po svatbě
2002 Begravelsen
2001 Et rigtigt menneske
Hrabě Axel
1983 Isfugle

TV seriály

2014 Dicte (TV seriál)
Mål og Midler - del 1 (S02E07)
2011 Most (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Naprostá nejistota (TV seriál)
2008 Summerovi (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2005 Klovn (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1977 En by i provinsen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky