foto

Duke Ellington

  • nar. 29.4.1899
    Washington, District of Columbia, USA
  • zem. 24.5.1974 (75 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1969 Change of Mind
1966 Útok na Queen Mary
1961 Pařížské blues
1959 Anatomie vraždy

TV seriály

1961 The Asphalt Jungle (TV seriál)

Host

TV pořady

1973 Iltatähti (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace