foto

Ullrich Haupt

  • nar. 10.10.1915
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 23.11.1991 (76 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Pavučina
1987 Flohr und die Traumfrau (TV film)
Útěk ze Sobiboru (TV film)
1986 Abschiedsvorstellung (TV film)
1985 Terč
1981 Colombe (TV film)
1976 Donadieu (divadelní záznam)
Jednadvacet hodin v Mnichově (TV film)
Salon Kitty
1970 Menschen (TV film)
1968 Knüpfe das Netz nach dem Fisch (TV film)
Wegen Reichtum geschlossen
1967 Die Mission (TV film)
Mistr Dynamit: Zítra vás políbí smrt
1966 Chladnokrevně předložený účet
Der schwarze Freitag (TV film)
1964 Die Verschwörung des Fiesco zu Genua (TV film)
1963 Das Leben ein Traum (TV film)
Heimweh nach St. Pauli
Stalingrad (TV film)
1961 Poslání Lysistraty (TV film)
Unseliger Sommer (divadelní záznam)
1960 Fährten (TV film)
1959 Die sechste Frau (TV film)
Engel, der seine Harfe versetzte, Der
1957 Das Seepferdchen (TV film)
1956 Das gnadenbringende Strafgericht (TV film)
1950 Die Kreuzlschreiber
1945 Der Scheiterhaufen
Kamerad Hedwig
1944 Snění
1941 Alarmstufe V
Komedianti

TV seriály

1978 Kidnapped (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1981 Colombe (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1969 Der Kommissar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky