foto

Constance Shulman

  • nar. 4.4.1958 (62 let)
    Jonhson City, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Most Likely to Murder
2017 Mama Jane
Sylvio
The Broken Ones
2016 Better Off Single
2015 Ošklivé dítě
2008 A Jersey Christmas
1999 Dagův velký film
Sladký ničema
1993 Víkend u Bernieho II
1991 Lethal Innocence (TV film)
McBain
Smažená zelená rajčata
Řekl, řekla...
1990 Chlapi neutíkají
Zvrat štěstěny
1989 Cesta domů
Fletch žije

TV seriály

2019 Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
2017 Broad City (TV seriál)
Sliding Doors (S04E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Bouřlivé počasí (S05E13)
Tetování (S05E12)
Prolomení hobrového stropu (S05E11)
další epizody (10)
Černá listina (TV seriál)
Ilyas Surkov (č. 54) (S05E05)
2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Zvířata (S04E12)
S lidmi to umí (S04E11)
další epizody (10)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (10)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
Sadistický kníratý Kaňour (S02E10)
další epizody (7)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Středeční dítě (S15E14)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Podraz mě jednou (S01E12)
Vysoké citlivky (S01E11)
další epizody (11)
1996 Brand Spanking New! Doug (TV seriál)
Faculty, The (TV seriál)
1994 Heavens to Betsy (TV seriál)
Doug (TV seriál)
Doug Graduates / Doug's Bad Trip (S04E13)
1993 Doug (TV seriál)
Doug Throws a Party / Doug Way Out West (S04E12)
Doug's in the Money / Doug's Sister Act (S04E11)
Doug's Christmas Story (S04E10)
další epizody (25)
1992 Doug (TV seriál)
Doug's Lost Weekend / Doug's Lucky Hat (S02E13)
Doug's Hot Ticket / Doug's Dental Disaster (S02E12)
Doug Pumps Up / Doug Goes Hollywood (S02E11)
další epizody (13)
1991 Doug (TV seriál)
Doug's Fair Lady / Doug Says Goodbye (S01E13)
Doug Is Quailman / Doug Out in Left Field (S01E12)
Doug's Cookin' / Doug Loses Dale (S01E11)
další epizody (13)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky