foto

Ursula Andermatt

  • nar. 25.11.1957 (61 let)
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Artisten
2009 Frühling im Herbst (TV film)
2008 Der Russische Geliebte (TV film)
2006 Die Könige der Nutzholzgewinnung
2004 Küss mich, Kanzler! (TV film)
2003 Meier Marilyn (TV film)
Spital in Angst (TV film)
2002 Am Ende des Tunnels (TV film)
2001 Babí léto
Polizeiruf 110 - Bei Klingelzeichen Mord (TV film)
2000 Der Letzte Sommer (TV film)
Doppelter Einsatz - Wettlauf mit dem Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Tote erben nicht (TV film)
1997 Leben in Angst (TV film)
Männer vom K3 - Blutsverwandtschaft, Die (TV film)
1991 Anna Göldin, letzte Hexe
Místo činu - Kamarádi (TV film)
1988 Der Passagier - Welcome to Germany

TV seriály

2017 Alles Klara (TV seriál)
Tod unter dem Kreuz (S03E11)
2008 Tag und Nacht (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1997 Die Feuerengel (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Komisař Rex (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
1988 Die Männer vom K3 (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky