foto

Ulrich Matthes

  • nar. 9.5.1959 (61 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A Hidden Life
Sarah Kohr - Das verschwundene Mädchen (TV film)
unRuhezeiten
2017 Die Puppenspieler - Aus dem Feuer (TV film)
Die vermisste Frau (TV film)
Gift (TV film)
Krieg
2016 Die vierte Gewalt (TV film)
Vyhnanství
2014 Bornholmská ulice (TV film)
Tatort - Im Schmerz geboren (TV film)
2013 Velký sešit
2012 Kunduz
Malá sebevražda
2011 Faust Sonnengesang - vyp.
Místo činu: Brémy - Nic není, jak se zdá (TV film)
Neviditelná
Ticho na moři
2010 Neue Vahr Süd (TV film)
2008 Listopadové dítě
2006 Vineta
2004 Devátý den
Mitfahrer
Pád Třetí říše
2002 Mörderherz (TV film)
2000 Abschied - Brechts letzter Sommer
Der Hahn ist tot (TV film)
1999 Aimee a Jaguár
Framed
Polizeiruf 110 - Mörderkind (TV film)
1998 Abgehauen (TV film)
Feuerreiter
1997 Polizeiruf 110 - Der Sohn der Kommissarin (TV film)
Zimní spáči
1995 Falscher Schritt, Ein
Mörder und sein Kind, Der (TV film)
Nikolaikirche (TV film)
1992 Herr Ober!
1971 Besuch der Tochter (TV film)
1970 Wesenacks, Die (TV film)

TV seriály

2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Entführung in London (2) (S09E11)
Entführung in London (1) (S09E10)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2014 Mission Incognito (TV seriál)
2010 Sergej in der Urne
2008 Europas Erbe - Die großen Dramatiker (TV seriál)
2006 Das Leben ist kein Fußballspiel - Auf der Suche nach dem Abseits: Teil 4 - Eine Frage der Perspektive
Geheimes Deutschland - Eine Reise zur Spiritualität der Frühromantik - vyp.
Kdo byl Kafka?
1997 Todesspiel (TV film)

Host

TV pořady

2015 Evropské filmové ceny 2015 (TV pořad)
2004 Harald Schmidt (TV pořad)
Leute am Donnerstag (TV pořad)