foto

Karl Steinberger

  • nar. 3.11.1937 (82 let)
    Schalchen, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Familie Sonnenfeld: Angst um Tiffy (TV film)
Familie Sonnenfeld: Veränderungen (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
Utta Danella: Boj za lásku (TV film)
2007 Familie Sonnenfeld: Glück im Unglück (TV film)
Familie Sonnenfeld: Vertrauen (TV film)
Ich heirate meine Frau (TV film)
2006 Das Glück klopft an die Tür (TV film)
König der Herzen (TV film)
Léto s lachtanem (TV film)
2005 Familie Sonnenfeld: Ein Fall für Mama (TV film)
2004 Druhé líbánky (TV film)
2003 Drei unter einer Decke (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Henkersmahlzeit (TV film)
Tatort - Reise ins Nichts (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
2000 Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
Der arabische Prinz (TV film)
1998 Die einzige Chance (TV film)
Wie stark muß eine Liebe sein (TV film)
1997 Das Recht auf meiner Seite (TV film)
Tatort - Brüder (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
1996 Andere Wolanski, Der (TV film)
Tresko (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
Spur eines Zweifels (TV film)
1993 Tödliche Lüge (TV film)
1992 Engel für Felix, Ein
1991 Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)
Unser Haus (TV film)
1990 Oheň, led a dynamit
1989 Místo činu - Nová komisařka (TV film)
1988 Tatort - Sein letzter Wille (TV film)
1986 Bitte laßt die Blumen leben
1985 Majáková loď
1984 Die Platzanweiserin (TV film)
Podoba čistě náhodná
1983 Herrenjahre (TV film)
Satan ist auf Gottes Seite (TV film)
1981 Collin (TV film)
1980 ...und raus bist du (TV film)
Gesucht wird... Drei Geschichten um nicht ganz ehrenwerte Herren (TV film)
Maria - Nur die Nacht war ihr Zeuge
1978 Mann im Schilf, Der
Tiefstapler, Der
1977 Die Jugendstreiche des Knaben Karl
Frauenstation
1976 Dcera Rosemarie
Elixiere des Teufels, Die
1975 Bis zur bitteren Neige
Das Netz
Monika und die Sechzehnjährigen
Prodaná nevěsta
Une femme fatale
Verbrechen nach Schulschluß
1974 Drei Männer im Schnee
Jeden z nás dvou
Wer stirbt schon gerne unter Palmen?
1973 28/73 Zeitaufnahme(n)
Alle Menschen werden Brüder
Die Tausenderreportage
Orden de Interpol: sin un momento de tregua
1972 Der Amateur (TV film)
Der Stoff, aus dem die Träume sind
King, Queen, Knave
Zeitaufnahme (TV film)
1971 Liebe ist nur ein Wort
1970 Deep End
Delegation - Eine utopische Reportage, Die (TV film)
Die Weibchen
Muž, který prodal Eiffelovku (TV film)
1969 Al Capone im deutschen Wald (TV film)
Der Besuch (TV film)
1968 Eine Frau sucht Liebe

TV seriály

2005 Familie Sonnenfeld (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Big Ben (TV seriál)
Smrt v krajkách (S03E02)
1994 Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
1986 Hessische Geschichten (TV seriál)
1985 Nervensäge, Die (TV seriál)
1982 Georg Thomallas Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 Das Ding (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Salto mortale (TV seriál)
1967 Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
1964 Der Nachtkurier meldet... (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky