foto

Hans Quest

  • nar. 20.8.1915
    Herford, Německá říše
  • zem. 29.3.1997 (81 let)
    Mnichov, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Alarm auf Station 2 (TV film)
1991 Der 13. Tag (TV film)
1986 Caspar David Friedrich - Grenzen der Zeit
1985 Dom Juan (TV film)
Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
1977 Hadí vejce
1974 See, Die (TV film)
1973 Die Gräfin von Rathenow (TV film)
1972 Oscar Wilde (TV film)
1971 Birdie
1969 Palace-Hotel (TV film)
1967 Peter Schlemihls wundersame Geschichte (TV film)
Wenn Ludwig ins Manöver zieht
1966 Onkel Filser - Allerneueste Lausbubengeschichten
Troerinnen, Die (TV film)
1965 Tante Frieda - Neue Lausbubengeschichten
1964 Thomas More (TV film)
1960 Zornigen jungen Männer, Die
1959 Ja, so ein Mädchen mit sechzehn
1958 Taiga
1957 Svědectví Lorenze Darrandta
1956 Magic Fire
1955 Die Frau des Botschafters
Ludwig II: Glanz und Ende eines Königs
Urlaub auf Ehrenwort
1954 ...und ewig bleibt die Liebe
Heideschulmeister Uwe Karsten
Heilige Lüge, Die
Sauerbruch - Das war mein Leben
1952 Herz der Welt
1949 Modré meče
Verspieltes Leben
1943 Sophienlund
1942 Die Entlassung
1941 ...reitet für Deutschland
1940 Der dunkle Punkt
Friedrich Schiller
1939 Nesmrtelné srdce

TV seriály

1994 Blankenese (TV seriál)
1993 Das Traumschiff (TV seriál)
Ägypten (E21)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1983 Engel auf Rädern (TV seriál)
1975 Derrick (TV seriál)
Mitternachtsbus (E04)
1972 Místo činu (TV seriál)
Kressin und die Frau des Malers (S03E05)
Der Kommissar (TV seriál)
Ein Amoklauf (E49)
1971 Der Kommissar (TV seriál)
Der Tote von Zimmer 17 (E34)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Auf dem Stundenplan: Mord (E13)
1965 Die Schlüssel (TV seriál)
1963 Tim Frazer (TV seriál)

Dokumentární

1977 Ingmar Bergman inszeniert (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky