foto

Janet Eilber

  • nar. 27.7.1951 (66 let)
    Detroit, Michigan, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Velký Joe
1996 Nevinné oběti (TV film)
Suddenly (TV film)
Čarodějky
1995 Not Like Us
1994 Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
1990 Antigone/Rites of Passion
1989 Do You Know the Muffin Man? (TV film)
1984 Hard to Hold
1983 Romantická komedie
1982 This Is Kate Bennett... (TV film)
1981 Čí je to vlastně život

TV seriály

1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Velké podvody (S08E04)
1987 Spies (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Best Times (TV seriál)
1983 Two Marriages (TV seriál)

Dokumentární

1983 He Makes Me Feel Like Dancin'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace