foto

John Wierick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Příležitost k tanci (TV film)
2014 Pohledný mizera (TV film)
2007 Narušený život (TV film)
2005 Skok do neznáma (TV film)
2004 Dítě na prodej (TV film)
2002 Crossed Over (TV film)
Double Teamed (TV film)
The Matthew Shepard Story (TV film)
2001 Too Legit: The MC Hammer Story (TV film)
2000 Ready to Run (TV film)
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
1993 Bopha!

TV seriály

2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Secrets and Lies (S01E04)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
1990 Family Man, The (TV seriál)
Městečko Evening Shade (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace