foto

Transcenders

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Love Is Relative (TV film)
2013 Westside (TV film)
2011 Protivný sprostý holky 2 (TV film)
2010 Naše rodinná svatba
2009 Limelight (TV film)
Road Trip: Pivní pong
2008 Po čem kluci touží?
2007 Bravo, girls: Hurá do toho!
2006 Bravo Girls: Všechno nebo nic
2004 Cross Bronx
2003 Life on Parole (TV film)

TV seriály

2019 Black-ish (TV seriál)
Epizoda 23 (S05E23)
Epizoda 22 (S05E22)
Epizoda 21 (S05E21)
další epizody (15)
Madam Secretary (TV seriál)
Epizoda 22 (S05E22)
Epizoda 21 (S05E21)
Epizoda 20 (S05E20)
další epizody (12)
2018 Black-ish (TV seriál)
Christmas in Theater Eight (S05E08)
Friends Without Benefits (S05E07)
Stand Up, Fall Down (S05E06)
další epizody (22)
Madam Secretary (TV seriál)
Family Separation: Part 1 (S05E10)
Winter Garden (S05E09)
The Courage to Continue (S05E08)
další epizody (10)
2017 Dynasty (TV seriál)
Spit It Out (S01E02)
Black-ish (TV seriál)
Sugar Daddy (S04E09)
Charity Case (S04E08)
Please Don't Feed the Animals (S04E07)
další epizody (23)
Madam Secretary (TV seriál)
News Cycle (S04E01)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Prom (S01E13)
The Real Rules (S01E12)
The Real Other Woman (S01E11)
další epizody (13)
Black-ish (TV seriál)
Just Christmas, Baby (S03E10)
Nothing But Nepotism (S03E09)
Being Bow-Racial (S03E08)
další epizody (24)
2015 Black-ish (TV seriál)
Stuff (S02E10)
Man at Work (S02E09)
Chop Shop (S02E08)
další epizody (24)
2014 Black-ish (TV seriál)
Black Santa/White Christmas (S01E10)
Colored Commentary (S01E09)
Oedipal Triangle (S01E08)
další epizody (10)
2013 Gossip Girl: Acapulco (TV seriál)
2012 Doktorka Emily (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
New Yorku, miluji tě! (S06E10)
Mstitelé (S06E09)
Je to hrozně složité (S06E08)
další epizody (23)
2011 Harry's Law (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
S chlapci v limuzínách (S05E10)
Carolina cesta do zatracení (S05E09)
Krása odhalených zdrojů (S05E08)
další epizody (19)
2010 100 Questions (TV seriál)
Haló, tady Indie (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Venkovanka (S04E11)
Pod svícnem bývá tma (S04E10)
Čarodějky z Bushwicku (S04E09)
další epizody (19)
2009 Super drbna (TV seriál)
Bartův stín (S03E12)
Serenino tajemství (S03E11)
Konec Disko koštěte (S03E10)
další epizody (24)
2008 Super drbna (TV seriál)
Barte, kde jsi? (S02E13)
Báječná lež (S02E12)
Archibaldův osud (S02E11)
další epizody (20)
2007 Super drbna (TV seriál)
Vánoce na Upper East Side (S01E11)
Vítejte v nóbl společnosti (S01E10)
Rodinná krize (S01E09)
další epizody (11)
2006 Joey (TV seriál)
Joey a svatba (S02E22)
Joey drží palce (S02E21)
Joey a herecké studio (S02E20)
další epizody (9)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a vánoční večírek (S02E13)
Joey a výlet do Tijuany (S02E12)
Joey a kamarád ze školy (S02E11)
další epizody (25)
2004 Joey (TV seriál)
Joey a nečekaný zvrat (S01E12)
Joey a výlet (S01E11)
Joey a velký konkurz (S01E10)
další epizody (12)

TV pořady

2003 Latham Entertainment Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace