Reklama

Reklama

Parta Plastic je zpět a nutno říci, že jsou více posedlé módou, zábavnější a divočejší, než kdy před tím! Popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná.  Oprsklá Královna Bee se pustí do boje, ve kterém nemá žádnou šanci na vítězství... Tento film upozorňuje na to, že popularita na vysoké škole může být více než nebezpečná. Jo (Meaghan Martin) je velmi sebevědomá dívka, která chodí do posledního ročníku a vždy se stará jen o své věci. Toto pravidlo ji chrání před hněvem party Plastic. Jenže když je Jo svědkem, jak šéfka party Mandi (Maiara Walsh) terorizuje spolužačku Abby (Jennifer Stone), rozhodne se, že je na čase zaujmout k této situaci konečně nějaké stanovisko. Celá škola se najednou ocitne ve válce a Jo se chystá ukázat Mandi a všem Plastičkám její vlastní pravidla. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (91)

chemik11 

všechny recenze uživatele

Sice jiné než jednička, ne tak vtipné. Přesto je to skvělý film, bavilo mě to. Nechápu tak nízké hodnocení tady, ale budiž, váš názor, mě se tyhle filmy ze střední školy prostě líbí. Opět jako u jedničky, není to film točící se kolem sexu a " veledůležitého prvního zasunutí", proto se mi to tak líbí. Škoda že tam nejsou tak pěkný holky jako v jedničce :( :D ()

Patrix000 

všechny recenze uživatele

Film nic moc važne na jednicku to nemá ani nahodou prislo mi to vse moc falesný a rychlý vse muselo byt hned jasný to je divný film ma být zahadný a mam o nem premýslet tady to hned rekli a to bylo to nudný a neprijemný!!važne nuda ale za to že holcčiči intriky mam rad tak aspon ty dve hvezdicky dám!! ()

Reklama

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Jo je velmi sebevědomá a oprsklá dívka, která tíhne spíš ke klučičím zálibám. Když potká partu Plastic, fakt se z nich jako jediná neposere, byť je nadále ignoruje. Ovšem jen do doby, než začnou terorizovat její spolužačku Abby… No, co na to říct. Velice slabý teen film. První díl se mi líbil o dost více. Obsazení nudné, nikoho si už nepamatuju. Mladší slečny by to jistě bavilo, je to film z jejich prostředí. Já už jsem asi boomer. ()

inhotep 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce bída, chybí mi Lindsay Lohan, Rachel McAdams a Amanda Seyfried, které z vcelku nezajímavého filmu vytvořily film koukatelný pohodový vtipný a trochu nadprůměrný, ruka režiséra byla taky jistější a byl lepší i scénář, který dvojka jen okopírovala. Je to tedy zbytečný video remake, a ne pokračování. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Asi nelze hodnotit druhý díl a přitom to alespoň po tajnu nesrovnávat s tím prvním, že? Nicméně, ať je vaše odpověď jakákoli, u mne to tak skutečně dělat nelze. K věci... oproti jedničce je dvojka rozhodně utahanější, výrazně méně vtipná a dialogy už nabírají ten typický americký pubertální směr. To je rozhodně k záporům a nezachrání to ani výběr herců a hereček, který byl z mého úhlu pohledu po hříchu špatný. Ono, když vám není sympatický nikdo, krom ředitele školy, který hraje skutečně jen pramalou roli v pozadí, něco není v pořádku. Film sám o sobě by si asi zasloužil dvě poctivé hvězdičky, ale já prostě nemohu - z jednoho prostého důvodu. Některé scény byli skutečně nelogické a to i na americkou úroveň. Ano, Američané jsou sice tím nejhloupějším národem světa, ale ani tam to vše co ve filmu nefungovalo nemohlo přece projít? Hackování kamer je jen počátek (nehledě na to, že se stačilo zeptat majitele, šlo o trestný čin) následovaný blbostmi jako opravdu hodně nepřiměřené škádlení se mezi studenty zasahující do školního i do soukromého života (a za hranicemi zákona, stačilo jen vše nahlásit na policii - svědků i důkazů byla všude hromada) až po absurditu... vlastně skoro všeho. Vyloženě ztráta času to není, ale věnovat tomuto filmu plnou pozornost je zbytečné. K domácímu úklidu jako kulisa super, proto nakonec jen jedna hvězda - k úklidu mám raději hudbu... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Studio Paramount učinilo autorce scénáře k prvnímu dílu Tině Fey několik nabídek, aby se opět na scénáři k pokračování podílela. Tvůrkyně však vždy odmítla. (..Lucas..)
  • Tim Meadows jako ředitel Duvall byl jediný, který si zahrál v obou dílech filmové série. (Verunka1995)

Reklama

Reklama