foto

Timo Tuominen

  • nar. 1964
    Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nekonečná cesta
2016 Parittomat
Pimein hetki
2015 Ollaan vapaita
2013 Nuoren Wertherin jäljillä
2012 Miesten välisiä keskusteluja
Stalkkeri (TV film)
2011 Pussikaljaelokuva
2009 En koskaan sanonut
Levoton rauha (TV film)
Tuntematon sotilas (TV film)
2007 Tali-Ihantala 1944
To zvláštní léto
2005 Moje matka
NDA - Salassapitosopimus (TV film)
2004 Arvon veli (TV film)
2003 Kaivoksen lapset (studentský film)
2002 Tappava säde (TV film)
2000 Perhesauna (studentský film)
1998 Vita nuova (studentský film)
1996 Isältä pojalle
1995 Yemanján tyttäret
1994 Kirjailija kirjoittaa (studentský film)
1985 Vääpeli Sadon tapaus (TV film)
1982 Jousiampuja

TV seriály

2021 Pahan väri (TV seriál)
2020 Peacemaker (TV seriál)
Varastetut aseet (E05)
Vaiennettu totuus (E01)
2018 Bullets (TV seriál)
Mari Saari (E10)
Roza (E09)
Syntymäpäivä (E08)
další epizody (10)
Keisari Aarnio (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 7 (E07)
další epizody (8)
2016 Heroes of the Baltic Sea (TV seriál)
Haaksirikko (E01)
2014 Klikkaa mua (TV seriál)
Minna (S02E03)
Sebastian (S02E02)
Sanneli (S02E01)
2011 Klikkaa mua (TV seriál)
Eero (S01E04)
Sakke (S01E02)
Antti (S01E01)
Maailmanparantaja (TV seriál)
Virta (TV seriál)
Dragon (E08)
2010 Alamaailma (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2008 Veljet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2006 Jumalan kaikki oikut (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Laiton lyönti (E04)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
Kuumia aaltoja (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Sisaret (TV seriál)
2002 Laura (TV seriál)
Sänky (TV seriál)
2001 Taivas sinivalkoinen (TV seriál)
2000 Hyvät neuvot kalliit (TV seriál)
1998 Sydänten akatemia (TV seriál)
1997 Kun taivas repeää (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
Sergein totuus (TV seriál)
1995 Suloinen myrkynkeittäjä (TV seriál)
Kovaa maata (TV seriál)
Vaikeat valinnat (S01E12)
1994 Kovaa maata (TV seriál)
Kesän lämpö (S01E04)

Dokumentární

2017 Seitsemäntoista (TV seriál)
Itsenäisyys (E03)
Valta (E02)
Vapaus (E01)
2001 Pieni elokuva sisaruussuhteista

Divadelní záznam

2013 Neljäs tie (divadelní záznam)

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky