foto

Niina Nurminen

  • nar. 2.8.1965 (55 let)
    Turku, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kuudes kerta
2012 Skoro 18
2011 Kotirauha
2009 Do Not Disturb (studentský film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
2005 Emma
Puhdas päämäärä (TV film)
Zamrzlá země
2004 Enkeli tulessa (TV film)
2003 Sibelius
2002 Aurora (studentský film)
1999 Vaarallinen kevät (TV film)
1997 Hotelli Voodoo (TV film)
1993 Täällä pojat tähden alla (TV film)
1992 Kaupunkikomedia (TV film)
1990 Porttikielto taivaaseen
1989 Insiders
Maa (studentský film)

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Beze stínu (část druhá) (S02E10)
Beze stínu (část první) (S02E09)
Všech pět pohromadě (část druhá) (S02E02)
2017 Syke (TV seriál)
Kunnes toisin todistetaan (S04E04)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Žena v jezeře (část druhá) (S01E09)
Zběsilost (část druhá) (S01E07)
Zběsilost (část první) (S01E06)
další epizody (6)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
další epizody (6)
Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Väkiaikaista (E06)
Irtiotto (E05)
Äkkiä on ilta (E04)
další epizody (6)
Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (8)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Alentunut ymmärrys ja sitä rataa (E05)
Terveen Suomen puolesta (E03)
Vapaus valita (E02)
další epizody (4)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (6)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Kiinteistönvälitystä (E10)
Tavallinen perheenisä ei oo mitään (E08)
Kreikka kutsuu (E07)
další epizody (6)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Tuotto-odotuksia (E10)
Puhelin johon yrititte soittaa (E08)
Metsästäjät (E07)
další epizody (5)
2005 Firma (TV seriál)
Epäonnistujan DNA (E11)
Drunken sailor (E10)
Kanan maailmankaikkeus (E09)
další epizody (11)
Tahdon asia (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2003 Remontti (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
Tuulen puolella, osa 4/4 (E07)
Tuulen puolella, osa 2/4 (E05)
Tuulen puolella, osa 1/4 (E04)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Falkenswärdin mööpelit (TV seriál)
Janssonin sonni (S02E04)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Milkshake (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
1991 Häkkilinnut (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)
Voimalla seitsemän miehen (E12)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
Painajainen (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)

Dokumentární

1999 The Real McCoy

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky