foto

Niina Nurminen

  • nar. 2.8.1965 (53 let)
    Turku, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Kuudes kerta
2012 Skoro 18
2011 Kotirauha
2009 Do Not Disturb (studentský film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
2005 Emma
Puhdas päämäärä (TV film)
Zamrzlá země
2004 Enkeli tulessa (TV film)
2003 Sibelius
2002 Aurora (studentský film)
1999 Vaarallinen kevät (TV film)
1997 Hotelli Voodoo (TV film)
1992 Kaupunkikomedia (TV film)
1990 Porttikielto taivaaseen
1989 Insiders
Maa (studentský film)

TV seriály

2018 Sorjonen (TV seriál)
Varjoa vailla 2/2 (S02E10)
Varjoa vailla 1/2 (S02E09)
Viiden sormen harjoitus 2/2 (S02E02)
2017 Syke (TV seriál)
Kunnes toisin todistetaan (S04E04)
2016 Sorjonen (TV seriál)
Nainen järvessä 2/2 (S01E09)
Raivotar 2/2 (S01E07)
Raivotar 1/2 (S01E06)
další epizody (6)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Kansan mies (TV seriál)
Taistelijan paluu (E12)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
další epizody (6)
Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Väkiaikaista (E06)
Irtiotto (E05)
Äkkiä on ilta (E04)
další epizody (6)
Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
Oi jos mä matkamies maan (S04E03)
další epizody (8)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2011 Moska (TV seriál)
Iskä laulaa taas nokipoikaa (E08)
Mun sananvapaus on isompi kuin sun sananvapaus (E07)
Kutemajärven skuuppikäsi on halvaantunut (E06)
další epizody (6)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (6)
2006 Uudisraivaaja (TV seriál)
Tuotto-odotuksia (E10)
Puhelin johon yrititte soittaa (E08)
Metsästäjät (E07)
další epizody (5)
2005 Firma (TV seriál)
Epäonnistujan DNA (E11)
Drunken sailor (E10)
Kanan maailmankaikkeus (E09)
další epizody (11)
Tahdon asia (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2003 Remontti (TV seriál)
Rikospoliisi Maria Kallio (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2000 Falkenswärds möbler (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Milkshake (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
1991 Häkkilinnut (TV seriál)
1989 Seitsemän veljestä (TV seriál)
1988 Oudot jutut (TV seriál)
Painajainen (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)

Dokumentární

1999 Real McCoy, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace