foto

Eva Scheurer

  • nar. 30.9.1958 (61 let)
    Wettingen, Aargau, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Katie Fforde: Harrietin sen (TV film)
2002 Dilemma (TV film)
1998 Kommissare Südwest - Die Lüge (TV film)
Vickys Alptraum (TV film)
1997 Blue Mountain
1994 Doppelter Einsat - Schichtwechsel (TV film)
Doppelter Einsatz - Abgezockt (TV film)
Doppelter Einsatz - Blutiger Schnee (TV film)
Doppelter Einsatz - Falsche Freunde (TV film)
Doppelter Einsatz - Feuerzauber (TV film)
Doppelter Einsatz - Kleine Fische (TV film)
Doppelter Einsatz - Sahnehäubchen (TV film)
Tag der Abrechnung - Der Amokläufer von Euskirchen (TV film)
1992 Am Ende der Nacht
1989 In der Stille ... Mord (TV film)
1988 Zimmer 36
1987 Chaos im Gotthard (TV film)
1986 Nachbar, Der
1983 Fehlstart

TV seriály

2013 Tenká černá linie (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
Strandclique, Die (TV seriál)
1998 Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Kurklinik Rosenau (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Matchball (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky