foto

Georgij Vicin

  • nar. 23.4.1918
    Petrohrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 20.10.2001 (83 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Chagi-Tragger
Gospoda artisty
Neskolko ljubovnych istorij
1993 Bravyje parni
1992 Vystrel v grobu
1991 Istorija s metranpažem
1987 Vozvrashchenie Domovyonka
1985 Cesty pana Kaňky
Sopernitsy
Опасно для жизни!
1983 Zhil u babushki kozyol
1982 Ruki vvěrch!
Sladkiy rodnik
1981 Maria, Mirabella
Zimňaja skazka
1980 Komedija davno minuvšich dněj
Za spičkami
1978 Děd Moroz i Seryj Volk
1977 Как грибы с горохом воевали
1976 Modrý pták
Poka bjut časy
Vesjoloje snovidenije, ili Smjech i sljozy (TV film)
Зайка-зазнайка
1975 Finist, jasný sokol
Krůček k lásce
Nasledstvo volshebnika Bakhrama
Ozvěny
To snad není možné!
1974 Avtomobil, skripka i sobaka Kljaksa
Carevič Proša
Měšok jablok
Severní rapsódie
Velká atrakce
Únos číslo třináct
1973 Neispravimyy lgun
Sannikovova země
А вы любили когда-нибудь?
1972 Podařená kvítka
Těň
Čipollino
Табачный капитан (TV film)
1971 Dvanáct křesel
Kak my iskali Tishku
Vesennyaya skazka (TV film)
1970 Moja suďba
Opekun
Šag s kryši
1969 Ukraděnnyj mesjac
V trinadtsatom chasu nochi (TV film)
1968 Dávno, dávno tomu
Film, film, film
Sjem starikov i odna devuška (TV film)
1967 Chvosty
Skazka o zolotom petuške
Sloňonok
Zerkalce
Спасите утопающего
1966 Formula radugi
Kto pridumal koleso?
Pro begemota, kotoryy boyalsya privivok
Ukradená nevěsta
1965 Doroga k morju
Maskovaný hrdina
Operace Y
Skandál kolem Pampelišky
1964 Kto pojedět na vystavku
Pohádka o ztraceném čase
Vesennije chlopoty
Ďjujmovočka
Ženitba Balzaminova
1963 Babuškin kozlik
Já, Kain XVIII
Korotkije istorii (TV film)
Loď pluje k přístavu
Pěrvyj trollejbus
Tři tlouštíci
1962 Muži bez zákona
1961 Artista z Kochanovky
Dorogaya kopeika
Ključ
Pjos Barbos i neobyčnyj kross
Samogonščiki
Sovershenno seryozno
Čipollino
Муравьишка-хвастунишка
1960 Nepyushchiy vorobey
Čelovečka narisoval ja
1959 Buratino
Krasa nenagljadnaja
Okouzlené srdce
Otcy i děti
Tri rasskaza Čechova
1958 Děvče s kytarou
Koškin dom
Ženich s togo světa
1957 Don Quijote
Skazka o Snegurochke
Verlioka
Vrcholné číslo
Zápasník a klaun
1956 Mexikánec
Ona Vas ljubit
Vražda v Dantově ulici
Šakaljonok i verbljud
1955 Maxim Perepelica
Střela letí do pohádky
Večer tříkrálový
Začarovaný chlapec
1954 Modré šípy
Oranzhevoe gorlyshko
1953 Přítel talentů
1952 Skladatel Glinka
1951 Vysoká hůrka
1946 Pavlinij chvost
1937 Nevěsta bez věna

TV seriály

1977 12 stuljev (TV seriál)
1974 Eralash (TV seriál)
1969 Kabačok '13 stuljev' (TV seriál)

Dokumentární

1998 Iskrenně vaš, Georgij Vicin... (TV film)