foto

Georgij Vicin

  • nar. 23.4.1918
    Petrohrad, Rusko, Sovětský svaz
  • zem. 20.10.2001 (83 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Chagi-Tragger
Gospoda artisty
Neskolko ljubovnych istorij
1993 Bravyje parni
1992 Vystrel v grobu
1991 Istorija s metranpažem
1987 Vozvrashchenie Domovyonka
1985 Cesty pana Kaňky
Opasno dlja žizni!
Sopernicy
1983 Žil u babuški kozjol
1982 Ruki vvěrch!
1981 Maria, Mirabella
Zimňaja skazka
1980 Komedija davno minuvšich dněj
Za spičkami
1978 Děd Moroz i Seryj Volk
1977 Kak griby s gorohom vojevali
1976 Dokud bijí hodiny
Modrý pták
Vesjoloje snovidenije, ili Smjech i sljozy (TV film)
Zajka zaznajka
1975 Finist, jasný sokol
Krůček k lásce
Nasledstvo volšebnika Bachrama
Ozvěny
To snad není možné!
1974 Avtomobil, skripka i sobaka Kljaksa
Carevič Proša
Měšok jablok
Severní rapsódie
Velká atrakce
Únos číslo třináct
1973 A vy ljubili kogda nibuď?
Neispravimyj lgun
Sannikovova země
1972 Podařená kvítka
Tabačnyj kapitan (TV film)
Těň
Čipollino
1971 Dvanáct křesel
Vesennyaya skazka (TV film)
1970 Moja suďba
Opekun
Šag s kryši
1969 Ukraděnnyj mesjac
V trinadcatom času noči (TV film)
1968 Dávno, dávno tomu
Film, film, film
Sjem starikov i odna devuška (TV film)
1967 Chvosty
Skazka o zolotom petuške
Sloňonok
Spasitě utopajuščego
Zerkalce
1966 Formula radugi
Kto pridumal koleso?
Pro begemota, kotoryj bojalsja privivok
Ukradená nevěsta
1965 Doroga k morju
Maskovaný hrdina
Operace Y
Skandál kolem Pampelišky
1964 Kto pojedět na vystavku
Pohádka o ztraceném čase
Vesennije chlopoty
Ďjujmovočka
Ženitba Balzaminova
1963 Babuškin kozlik
Já, Kain XVIII
Korotkije istorii (TV film)
Loď pluje k přístavu
Pěrvyj trollejbus
Tři tlouštíci
1962 Muži bez zákona
1961 Artista z Kochanovky
Dorogaya kopeika
Ključ
Muraviška-chvastuniška
Pjos Barbos i něobyčejnyj kross
Samogonščiki
Sověršenno serjozno
Čipollino
1960 Nepjuščij vorobej
Čelovečka narisoval ja
1959 Buratino
Krasa nenagljadnaja
Okouzlené srdce
Otcy i děti
Tri rasskaza Čechova
1958 Děvče s kytarou
Koškin dom
Ženich s togo světa
1957 Don Quijote
Vrcholné číslo
Zápasník a klaun
1956 Mexikánec
Ona Vas lyubit
Vražda v Dantově ulici
Šakaljonok i verbljud
1955 Maxim Perepelica
Střela letí do pohádky
Večer tříkrálový
Začarovaný chlapec
1954 Modré šípy
1953 Přítel talentů
1952 Skladatel Glinka
1951 Vysoká hůrka
1946 Pavlinij chvost
1937 Nevěsta bez věna

TV seriály

1977 12 stuljev (TV seriál)
1969 Kabačok '13 stuljev' (TV seriál)

Dokumentární

1998 Iskrenně vaš, Georgij Vicin... (TV film)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace