foto

Evamaria Bath

  • nar. 12.4.1929 (90 let)
    Berlín, Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Tatort - Tod einer alten Frau (TV film)
1991 Ehe auf Zeit (TV film)
1987 Jan Oppen (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Kundin (TV film)
1986 Das Eigentor (TV film)
Jan auf der Zille
Richter in eigener Sache (TV film)
Školní strašidýlko
1984 Der doppelte Schöne (TV film)
Těžká léta 1/2 (TV film)
Těžká léta 2/2 (TV film)
1982 Děvče a chlapec (TV film)
1981 Nora S. (TV film)
So viel Wind und keine Segel (TV film)
1979 Der Teufel hat ein Loch im Schuh oder Lessing in Leipzig (TV film)
Ein Mann und seine Frau (TV film)
Polizeiruf 110 - Die letzte Fahrt (TV film)
1978 Die Leute aus dem Roten Ross (TV film)
Hrst naděje
Zwei Betten in der hohen Tatra
1977 Zu zweit (k)ein Problem (TV film)
1976 Antons liebe Gäste (TV film)
Krach im Hochhaus (TV film)
Liebesfallen
Oh, diese Tiere (TV film)
1975 Bin ich Moses? (TV film)
Blumen für den Mann im Mond
Polizeiruf 110 - Heiße Münzen (TV film)
1974 ...verdammt, ich bin erwachsen
Die Katzen meiner Brüder (TV film)
1973 Die Zwillinge
Euch werd ich's zeigen
Liebe für Liebe (TV film)
1972 Bettina von Arnim
Báječná žena (TV film)
1971 Kennen Sie Urban?
Lass das mal den Josef machen! (TV film)
Tod eines Millionärs (TV film)
Unerwarteter Besuch (TV film)
1970 Prüfung in Breida (TV film)
1968 Der Kristallspiegel (TV film)
König Karl (TV film)
Rosen (TV film)
1967 Kriminalfälle ohne Beispiel - Anatomie eines Justizmordes (TV film)
Svatební noc v dešti
1966 Alfons Zitterbacke
1965 Berlin um die Ecke
Lotova žena
Orpheus steigt herab (TV film)
1964 Blaulicht - Freizügigkeitsverkehr (TV film)
Das gewöhnliche Wunder (TV film)
Die Suche nach dem wunderbunten Vögelchen
Rummelplatz (TV film)
Tag für Tag (TV film)
1963 Die gute Partie (TV film)
Mord in Riverport (TV film)
1962 Das Stacheltier - Die Wand der Vergeltung
Das Stacheltier - Strafsache Egbert Nachbar
Das Stacheltier - Uhr im Ohr
Das Stacheltier - Unsere Oma
Malá násobilka
1961 Das Stacheltier - Schenke mit Liebe
Filmmagazin Nr. 1, Das
Mädchen auf der Titelseite, Das
Trufanowa (TV film)
1960 Das Stacheltier - Knopfgeschichte
Fahrt ins Blaue (TV film)
1959 Das Stacheltier - Die kalte Dusche (TV film)
Musisch und die Sorgenkinder (TV film)
Natürlich die Nelli
Zinker, Der (TV film)
1957 Ein Tag für mich (TV film)
1955 Kdo má svou ženu rád
1951 Moře volají
Vlakové spojení nepravidelné

TV seriály

1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
1992 Karl May (TV seriál)
1990 Klein, aber Charlotte (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Küsse und Schläge (E136)
1989 Flugstaffel Meinecke (TV seriál)
Rita von Falkenhain (TV seriál)
1987 Kiezgeschichten (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Unter einem Dach (E118)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Familie intakt (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Nur einen Schluck (E85)
1982 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Die Wette (E81)
1980 Spielhaus (TV seriál)
Unser Mann ist König (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
In Kost und Logis (E68)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Ein reizender Abend (E64)
1976 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Auf der Durchreise (E49)
Der Brief aus Slubice (E48)
1973 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Die Kraftprobe (E29)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1958 Unser Sandmännchen (TV seriál)

Divadelní záznam

1972 Der Egoist (divadelní záznam)
1962 Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)
1961 Und das am Heiligabend (divadelní záznam)
Unternehmen Ölzweig (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky