foto

Paul Bentley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Železná lady
1996 Company (TV film)
1993 Aspects of Love (TV film)
1970 Poslední útěk

TV seriály

2015 Hra o trůny (TV seriál)
Nejvyšší vrabčák (S05E03)
V očekávání válek (S05E01)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
První svého jména (S04E05)
Zbaveni okovů (S04E03)
Lev a růže (S04E02)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Druzí synové (S03E08)
2011 Pán času (TV seriál)
Zabijeme Hitlera (S06E08)
2004 Courtroom, The (TV seriál)
Mad About Alice (TV seriál)
2003 Absolute Power (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Too Much Sun (TV seriál)
1997 Crime Traveller (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1972 Dead of Night (TV seriál)

Dokumentární

1995 Un siècle d'écrivains (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace