Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 4 (2014) (série)


Lev a růže (S04E02)

(epizoda)
  • USA The Lion and the Rose

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion podává Jaimemu pomocnou ruku. Joffrey a Margaery pořádají snídani pro hosty. Na Dračím kameni ztrácí Stannis trpělivost s Davosem. Ramsay najde využití pro svého domácího mazlíčka. A Bran mezitím na severu za Zdí pochopí, kam teď musí směřovat jejich kroky. (HBO Europe)

Recenze (36)

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozrejme psychopat Ramsey Bolthon sa zabáva, takto začína diel. Tyrion posuva dej dopredu. Malý hajzlík Joffrey je stále protiva. Ten sa nezmení. Psychoptická viera Stannissa prekračuje hranice. Red woman má riadne kúzlo na neho...a nielen na neho. Ešte, že jeho pobočník má zdravý rozum. Mladý Brandon Stark sa oboznamuje so svojími schopnosťami. Joffreyho svatba bola zadosučinenie asi pre kažného diváka.... ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První seriál a celkově i film, u kterého jsem při prvním koukání fandil celé finály slovy: "Chcípni, ty zmrde!!! Chcípni, ty mrdko!!!" Jo, jo, jo!!! Muhehehehe!!!!! :-D :-D .-D (pirát). Pokud budete koukat na Otrůnu, tak tenhle díl je jeden z těch, který byste chtěli lízat za jeho dokonale jedovatou sladkost!!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! !!! 5***** 5***** 5***** 5***** 5***** ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není mi příliš jasné, proč začal druhý díl zrovna touto scénou. To, abych pochopil, že je s Ramsay Boltonem něco špatně? Už mi to došlo v minulé sezóně, takže ...? Pak už jsem se kvalitně bavil u Jaimeho tréninku s Bronnem a hlavně u královské svatby s překvapením. Jen Brandon Stark by mohl putovat ven z příběhu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak čtyřka začíná velmi rychle přiostřovat. Už druhá epizoda nabízí opět jeden z klíčových zvratů a zase při svatbě. Zdá se navíc, že tvůrci dostali na čtyřku ještě štědřejší rozpočet, protože jsou zde jedny z prvních panoramatických záběrů na celé Kings Landing, což bylo v doteď relativně komorním duchu vyjmečnou raritou, takže doufejme, že se blýská na ještě lepší časy. Bude velmi zajímavé sledovat další události v hlavním městě a to zatím ve čtyřce skoro vůbec nebyla "Matka draků" a Seveřani. ()

kralikgamer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo! Konečně! Na tohle jsem čekal od začátku! **SPOILER ALERT** Kdyby to šlo, přidal bych k pěti hvězdičkám i Joffreyho srdce. Sláva bohu, díky. **SPOILER KONEC** Ale ne.. epizodu samotnou o sobě hodnotím výborně. Opět skvěle zpracované po všech stránkách.. Díky konci této epizody hodnotím 11/10 ( ͡° ͜ʖ ͡°) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Tato epizoda pokořila torrentový rekord, když jí v síti BitTorrent současně sdílelo skoro 200 000 uživatelů a samotný díl si během 24 hodin nelegálně stáhlo kolem 1 500 000 lidí. (MatyM)

Reklama

Reklama