foto

Artie Kane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1994 Gunsmoke: One Man's Justice (TV film)
1993 Gunsmoke: The Long Ride (TV film)
1992 Gunsmoke: To the Last Man (TV film)
1989 Man Against the Mob: The Chinatown Murders (TV film)
Oheň a déšť (TV film)
Ohrožení na dálnici 91 (TV film)
1988 Divided We Stand (TV film)
Man Against the Mob (TV film)
Red Spider, The (TV film)
1987 Případy otce Dowlinga (TV film)
1986 Long Time Gone (TV film)
1984 Concrete Beat (TV film)
1982 Million Dollar Infield (TV film)
Špatné je dobré
1980 Murder Can Hurt You (TV film)
Night of the Juggler
1979 Young Love, First Love (TV film)
1978 A Question of Guilt (TV film)
Devil Dog: The Hound of Hell (TV film)
Oči Laury Marsové
1977 Hledání pana Goodbara
1974 The Bat People

TV seriály

1989 Wolf (TV seriál)
1988 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Co je to za věc zvaná láska? (S01E15)
Musel jsi to být ty (S01E13)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Bráško, dej mi šesták (S01E06)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1968 The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace