foto

Steve Kalfa

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ils sont partout
2014 Meurtres à Rocamadour (TV film)
2012 Mains armées
2010 Fracture (TV film)
2006 Hlavní podezřelý (TV film)
2000 Merci pour le geste
1997 Colère d'une mère, La (TV film)
Viens jouer dans la cour des grands (TV film)
1995 Jefferson v Paříži
1994 Un alibi en or (TV film)
1993 Jste srdečně zváni (TV film)
Titulní strana pro vraha (TV film)
1992 Room Service
1991 Un coeur qui bat
1990 Víra v násilí
1989 Francouzská revoluce (TV film)
Jeanne d'Arc, le pouvoir de l'innocence (TV film)
1988 Mon ami le traître
1987 Adieu je t'aime
D'après Maria
Lupič z povolání
Qui sont mes juges? (TV film)
1986 La nuit du risque
Monte Carlo (TV film)
Trop tard Balthazar
1985 La Baston
1984 Asfaltové peklo
Les Voleurs de la nuit
Noční návštěva
1983 Cena za nebezpečí
1982 L'indiscrétion
Tir groupé
1981 Filles de Grenoble, Les
1968 Goto, ostrov lásky

TV seriály

2013 Meurtres à... (TV seriál)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Propuštění (S04E06)
Mise (S04E05)
Únik (S04E04)
další epizody (6)
2011 Zvláštní jednotka (TV seriál)
Seuls contre tous (S02E02)
2008 Chez Maupassant (TV seriál)
L'Ami Joseph (S02E02)
2006 Nevyjasněné úmrtí (TV seriál)
2003 Franck Keller (TV seriál)
Komisařka Diana Carrová (TV seriál)
2000 Le Grand Patron (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
Un homme en colère (TV seriál)
Vérité oblige (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Ženy v nebezpečí (S05E04)
1995 François Kléber (TV seriál)
1993 Alice Neversová (TV seriál)
Prigioniera di una vendetta (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Maigret (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
Navarro (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
1972 Jeune homme vert, Le (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky