foto

Andrea Händler

  • nar. 14.5.1964 (56 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Darum
Und ewig schweigen die Männer (TV film)
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 Poppitz
2001 Zwölfeläuten (TV film)
1999 Jahrhundertrevue (TV film)
1998 Hinterholz 8
1997 Qualtingers Wien
1995 Copa Kagrana
Freispiel
1994 Höhenangst
Kleine Erfrischung, Eine
1993 Muttertag
1989 A trónörökös (TV film)
1985 Atompilz von links

TV seriály

2020 Wischen ist Macht (TV seriál)
Muttertag (E15)
Gefesselt, gewaschen, geföhnt (E13)
Schmusen ist auch nicht betrügen (E06)
2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Scheinwelten (S01E02)
Heile Welt (S01E01)
2009 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Verspannungen (S02E05)
Elternabend (S02E02)
Umzüge (S02E01)
2008 Polly Adler (TV seriál)
Seifenoper (E05)
Die Asche ihrer Mutter (E04)
Goldlukas (E03)
další epizody (4)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
Rochade (S01E09)
Prüfungsstress (S01E06)
Maskerade (S01E04)
další epizody (5)
2005 Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
2004 Komisař Rex (TV seriál)
Krokodýl v Dunaji (S09E06)
2002 Komisař Rex (TV seriál)
Všechno nejlepší k narozeninám (S08E10)
Léčka u baru (S08E02)
2001 Komisař Rex (TV seriál)
V poslední vteřině (S07E01)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Zdánlivě snadný případ (S05E05)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Mein ist die Rache (S01E338)
1995 Die kranken Schwestern (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2016 Wie tickst Du? (TV pořad)
2014 Die Waffen nieder! (TV pořad)
2007 Rat mal, wer zum Essen kommt (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1976 Club 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky