foto

Andrea Händler

  • nar. 14.5.1964 (55 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Darum
Und ewig schweigen die Männer (TV film)
2003 MA 2412 - Die Staatsdiener
2002 Poppitz
2001 Zwölfeläuten (TV film)
1999 Jahrhundertrevue (TV film)
1998 Hinterholz 8
1997 Qualtingers Wien
1996 Tatort - Mein ist die Rache (TV film)
1995 Copa Kagrana
Freispiel
1994 Höhenangst
Kleine Erfrischung, Eine
1993 Muttertag
1989 A trónörökös (TV film)
1985 Atompilz von links

TV seriály

2015 Vorstadtweiber (TV seriál)
Scheinwelten (S01E02)
Heile Welt (S01E01)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2005 Polly Adler (TV seriál)
Eine Frau sieht rosa (E01)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Die kranken Schwestern (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2016 Wie tickst Du? (TV pořad)
2014 Die Waffen nieder! (TV pořad)
2007 Rat mal, wer zum Essen kommt (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
Was gibt es Neues? (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1976 Club 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky