foto

Harald Koch

  • nar. 19.11.1966 (51 let)
    Weilheim, Oberbayern, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Iron Sky
2009 Tatort - Neuland (TV film)
2007 Autopiloten
Der Blinde Fleck
Die Todesautomatik (TV film)
2005 Tatort - Bienzle und der Feuerteufel (TV film)
2004 Klassentreffen (TV film)
Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
2003 Bruder Jakob (studentský film)
2002 Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
Weihnachten (TV film)
2001 Birthday
1995 Sandmann - Duch z pohádky (TV film)

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace