foto

Harald Koch

  • nar. 19.11.1966 (51 let)
    Weilheim, Oberbayern, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Iron Sky
2009 Tatort - Neuland (TV film)
2007 Autopiloten
Der Blinde Fleck
Die Todesautomatik (TV film)
2005 Tatort - Bienzle und der Feuerteufel (TV film)
2004 Die Stunde der Offiziere (TV film)
Klassentreffen (TV film)
Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
2002 Polizeiruf 110 - Grauzone (TV film)
Weihnachten (TV film)
2001 Birthday
1995 Sandmann - Duch z pohádky (TV film)

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace