foto

Bernd Gnann

  • nar. 1973
    Aulendorf, Baden-Württemberg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tatort - Stau (TV film)
2013 Abbitte eines Mörders
2012 Rommel (TV film)
2011 Tatort - Im Abseits (TV film)
2010 Tajná operace (TV film)
2009 Tatort - Vermisst (TV film)
2008 Místo činu: Stuttgart - Soukromá pomsta (TV film)
2005 Schiller (TV film)
Tatort - Bienzle und der Feuerteufel (TV film)
2004 Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
Zvláštní chůva (TV film)
2003 Der letzte Lude
2002 Der seltsame Klang der Stille (studentský film)
2001 Tatort - Fette Krieger (TV film)
1999 Otomo
Tatort - Bienzle und die blinde Wut (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1998 David im Wunderland
Polizeiruf 110 - Hetzjagd (TV film)
Tatort - Bienzle und der Champion (TV film)
1997 Feuertaufe, Die (studentský film)
1996 Tatort - Bienzle und der Traum vom Glück (TV film)
1994 Traumstreuner

TV seriály

2016 Dr. Klein (TV seriál)
Zukunft – Teil 2 (S03E09)
Zukunft – Teil 1 (S03E08)
Mütter (S03E06)
2013 Die Kirche bleibt im Dorf (TV seriál)
2010 Alpha 0.7 (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Zatmění (S14E13)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Drsná podmínka (S10E14)
2005 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
2001 Drehkreuz Airport (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Wilde Triebe (S01E05)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Die Gang (TV seriál)
Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Fallers - Die SWR Schwarzwaldserie (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 tierisch gut! (TV seriál)
2008 Die Deutschen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky