foto

Erica Schramm

  • nar. 4.10.1919
    Hamburk, Hamburg, Německá říše
  • zem. 11.11.2012 (93 let)
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Rosamunde Pilcher: Pouto lásky (TV film)
2001 Januar
1997 Reise in die Dunkelheit (TV film)
1996 Heimatgeschichten - Einsamer Wolf (TV film)
1995 Eine fast perfekte Liebe (TV film)
1993 Das Traumschiff - Südafrika (TV film)
1986 Geheimnis in Cornwall (TV film)
1984 Gesichter des Schattens (TV film)
1979 Hatschi! (TV film)
1976 Otrokáři
1975 Die Halde (TV film)
Lina Braake
1973 Wenn alle anderen fehlen (TV film)
1972 Tatort - Rechnen Sie mit dem Schlimmsten! (TV film)
1969 Kollege Bindelmann (TV film)
1967 Der Tag, an dem die Kinder verschwanden (TV film)
Der eine Tag im Jahr (TV film)
Marat - Sade
Wo liegt Jena? (TV film)
1966 Come imparai ad amare le donne
Ping-pong
1965 Das Gespenst von Canterville (TV film)
Die Katze im Sack (TV film)
Mittagessen im Park (TV film)
1964 Der gelbe Pullover (TV film)
Doppelte Nikolaus, Der (TV film)
Fall Jakubowski - Rekonstruktion eines Justizirrtums, Der (TV film)
Haben (TV film)
Spätsommer (TV film)
1961 Immer wenn es Nacht wird
1960 Ohne Gewissen (TV film)
Posvícení
1959 Nachtlokal zum Silbermond, Das
1957 Přiznání hochštaplera Felixe Krulla
1956 Drei Birken auf der Heide

TV seriály

1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Die fromme Lüge (S01E16)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Helga und die Nordlichter (TV seriál)
1982 Kreisbrandmeister Felix Martin (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1979 Theodor Chindler - Die Geschichte einer deutschen Familie (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Gesucht wird... (TV seriál)
Notarztwagen 7 (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1963 Kommissar Freytag (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace