foto

Randal Gonzalez

  • nar. Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zelená kniha
2017 Love By Chance
2013 Návaly pod košem

TV seriály

2019 Cloak & Dagger (TV seriál)
Rabbit Hold (S02E04)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ochránce mého bratra (S01E16)
2014 Temný případ (TV seriál)
Pusto a prázdno (S01E08)
Strašidelné domy (S01E06)
Kdo chce kam (S01E04)
další epizody (4)
2012 Společná terapie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky