foto

King Mojave

  • nar. 23.4.1900
    Faquier County, Virginia, USA
  • zem. 23.3.1973 (72 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Velké závody
1964 Kisses for My President
Mary Poppins
1963 Son of Flubber
The Man from Galveston
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance
1960 Pay or Die
Seven Thieves
The Rise and Fall of Legs Diamond
1959 Beloved Infidel
Poslední vlak z Gun Hillu
1958 Šerifem proti své vůli
1957 Jeanne Eagels
Sladká vůně úspěchu
Žena, která všechno ví
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Tension at Table Rock
The First Traveling Saleslady
1955 Něžná past
Prince of Players
1953 City of Bad Men
Francis Covers the Big Town
Páni mají radši blondýnky
Zátah na Jižní ulici
1952 Blue Canadian Rockies
Hurricane Smith
Pat a Mike
The Half-Breed
The Winning Team
1951 My Favorite Spy
Three Guys Named Mike
1948 Alias a Gentleman
1947 Killer McCoy
Merton of the Movies
That's My Man
1942 Beyond the Blue Horizon
Karibští piráti
Larceny, Inc.
S.O.S. Coast Guard - a.z.
1939 Bouřlivá dvacátá léta
Burn 'Em Up O'Connor
1938 City Girl
Dick Tracy Returns
The Spider's Web
1937 Big Town Girl
Meet the Boy Friend
Public Cowboy No. 1
S.O.S. Coast Guard
1936 Byl jsem lynčován
Career Woman
Riffraff
Sworn Enemy
1935 Vzpoura na lodi Bounty
1934 Dvacáté století
Gambling Lady
Manhattan Melodrama
Ostrov pokladů
The Girl from Missouri
1933 Blood Money
Female
Gabriel Over the White House
King Kong
1932 Arsène Lupin
Lidé v hotelu
Street of Women
Two Against the World
Virtue
1931 Murder at Midnight
1929 Navy Blues
1928 That Certain Thing

TV seriály

1963 Temple Houston (TV seriál)
1962 The Dakotas (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
1959 The Lawless Years (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1954 The Lone Wolf (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace